Ontdek het Gitaarfestival in het Zuiderzeemuseum

Op zondag 18 juni wordt voor de zesde keer het Gitaarfestival georganiseerd in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Op verschillende locaties in het binnen- en buitenmuseum spelen maar liefst 200 gitaristen en geniet je van tango, flamenco, klassiek, jazz, singer-songwriter, fingerstyle, hotclub en blues.

Het festival wordt in samenwerking met de GitaarSalon Enkhuizen georganiseerd. Zij trokken verschillende (inter)nationale gitaristen aan, waaronder Harry Sacksioni, Peter Finger, Ano Kato, Susana Raya band, Kiki Schippers en Sabrina Vlaskalic. Op deze zondag is het Vaderdag en daarom worden vaders in het zonnetje gezet, zij krijgen gratis toegang tot het Zuiderzeemuseum en dus ook het Gitaarfestival. Voor bezoekers van het museum is het Gitaarfestival gratis toegankelijk. Bekijk hier de programmering en de plattegrond.

 

 

e optredens in het Zuiderzeemuseum vormen de afsluiting van de GitaarSalon Festivalweek in Enkhuizen die van vrijdag 16 tot en met zondag 18 juni duurt. Op verschillende locaties in Enkhuizen treden internationale grootheden, regionale beroemdheden, gitaarleerlingen en studenten van conservatoria op.

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.