Een nanny die voor je kinderen zorgt tijdens de vlucht? Het kan nu bij Etihad Airways!

Vliegen met kinderen kan behoorlijk veel spanning opleveren, dat weet iedere ouder die weleens een vliegreis met kinderen heeft geboekt. Hierdoor begint en eindigt een leuke vakantie vaak met onnodig veel stress. Om lange vluchten voor gezinnen een beetje comfortabeler te maken, heeft Etihad Airways het Flying Nanny-concept ontwikkeld. Dit concept bestaat uit speciale nannydiensten en kinderactiviteiten die de spanning van het vliegen helpen weg te nemen.

nanny-tijdens-vlucht

 

 

Hoogopgeleide nanny’s

De luchtvaartmaatschappij heeft alleen nanny’s in dienst die zijn getraind aan het prestigieuze Norland College, gespecialiseerd in opleidingen op het gebied van kinderverzorging. Inmiddels zijn dat er meer dan 2.000, waaronder 21 Nederlandse en negen Belgische nanny’s. Allen genoten zij dezelfde opleiding als bijvoorbeeld de nanny van de Britse Prins George, Maria Borrallo. De nanny’s zijn niet alleen in staat een flesje op te warmen of luiers te verschonen, ook kunnen ze origamivliegtuigjes vouwen, vingerpoppetjes maken en zelfs goochelen – je zou ze bijna vergelijken met Mary Poppins.

 

 

Speciale activiteitenpakketten

Maar de luchtvaartmaatschappij biedt meer dan nanny’s. De vluchten voorzien ook in speciale kinderpakketten, gevuld met leuke activiteiten. Deze pakketten zijn gemaakt voor verschillende leeftijden en zijn bedoeld om de jonge gasten aan boord bezig te houden door middel van kaartspellen, schminksets en kleurboeken. En om ervoor te zorgen dat ook oudere kinderen zich niet vervelen bevat het pakket onder meer sudoku’s. Zo kun je als ouder rustig achterover zitten en genieten van een nóg comfortabelere reis.

Alle Etihad Airways-vluchten vanaf Amsterdam en Brussel hebben een Flying Nanny aan boord, met uitzondering van vluchten naar Athene, die slechts vier uur duren. Met de inzet van de nanny’s ondersteunt de luchtvaartmaatschappij gezinnen met kinderen, en biedt hiermee de ingrediënten voor een volledig stressvrije vakantie – van begin tot eind.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.