Wetenschappers beantwoorden leuke, rare en bijzondere kindervragen in NEMO

Tijdens de Klokhuis Vragendag op 25 juni beantwoorden Bart, Nienke, Pascal en Sosha alle leuke, rare en bijzondere kindervragen. Ben jij er ook bij tijdens de Klokhuis Vragendag?

Klokhuisvragendag 2015

NEMO; Klokhuis Vragendag; Demonstratie plastic soep, Tim de Mik

Hoeveel water heb je nodig om de zon te blussen? Waarom moeten we slapen? Gaan robots al ons werk overnemen? Op zondag 25 juni wordt tijdens de Klokhuis Vragendag in NEMO Science Museum in Amsterdam antwoord gegeven op deze, en héél veel andere ingezonden vragen. Dus zit je al heel lang met een technische vraag of een wetenschappelijke kwestie? Dan is dit je kans! Stuur jouw vraag in via www.nemosciencemuseum.nl/klokhuis en win 2 vrijkaartjes voor het museum en een ontmoeting met een wetenschapper die jouw vraag gaat beantwoorden op 25 juni. Insturen is mogelijk tot en met 21 mei.

 

 

Mini cursus: Hoe word ik een wetenschapper?

Ontdek dit jaar tijdens de Klokhuis Vragendag of je het in je hebt wetenschapper te worden. Tijdens de minicursus vertelt een wetenschapper hoe echt wetenschappelijk onderzoek werkt. Ook kun je op 25 juni meedoen aan de spectaculaire Vraag-Maar-Raak show, waarbij wetenschappers worden uitgedaagd om binnen korte tijd een helder antwoord te geven op vragen uit de zaal. En speel de Klokhuis quiz, of ga op de foto met je favoriete Klokhuispresentatoren: Sosha Duysker, Bart Meijer, Pascal Tan en Nienke de la Rive Box.

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.