De Keukenhof staat 13 mei en 14 mei in het teken van romantiek!

Sprookjesachtige figuren in negentiende-eeuwse klederdracht.. Klassieke orkesten, ensembles en dansgroepen die tussen de bloemenpracht optredens verzorgen. Een sopraan ontvouwt zich in haar Flower Dress tot een gracieuze, weelderige bloem. In Keukenhof wanen bezoekers zich tijdens Romantiek in Keukenhof, op 13 en 14 mei, in de negentiende eeuw.

keukenhof

Verspreid over het weekend verrast Keukenhof bezoekers met uiteenlopende klassieke bezienswaardigheden en activiteiten. Zo spelen professionele musici van Nederlands topniveau, live muziek op verschillende locatie in het park.

 

 

Ivo Janssen speelt ‘Goldbergvariaties’ op de piano, het beroemde stuk ‘West Side Story’ wordt vertolkt door Dominic Seldis op contrabas en Celia García-García op piano en een combinatie van theremin en harp leveren een heel bijzonder optreden op van Thorwald Jørgensen en Renske de Leuw.

Meer romantiek vinden bezoekers in een act ‘Sneeuwkoningin’ van Nicole en het Alchemy Ensemble. Een lyrisch sprookjesverhaal waarin verschillende kunstdisciplines en contrasterende thema’s elkaar ontmoeten. In een intieme setting wordt je in het verhaal van de Sneeuwkoningin meegenomen in thema’s zoals liefde, verlangen, plicht en passie. De jurken zijn Dutch Design en sluiten dus naadloos aan bij het thema van Keukenhof van dit jaar.

 

 

De sierlijke Flower Dress, de betoverende act en klassieke muziek tussen de fleurige bloemenperken in Keukenhof. Wandelen langs de bloemen in Keukenhof die volop in bloei staan en dan opeens verrast worden door een strijkje, een sopraan of een pianist. Het is een speciaal cadeautje van Keukenhof, in de vorm van het evenement Romantiek in Keukenhof.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.