Schinveldse Bossen-routes klaar voor gebruik

In de Schinveldse Bossen kunnen recreanten vanaf nu ook genieten van 8 vernieuwde routes die weer helemaal startklaar zijn. De paden zijn onderhouden, het groen is gesnoeid en de routestructuur ligt er weer kleurig bewegwijzerd bij. Heeft u de vijf sterren route al gedaan? Kom dan nu terug voor een van de vele andere wandelroutes in de Schinveldse Bossen. Ook de 5-sterren wandelroute is nog altijd een bezoek waard. Deze in september opnieuw gelanceerde Schinveldse bossen-route staat inmiddels op plek 2 in de Top 5 van meest gedownloade routes.

zuidlimburg

Landingpage

Bekijk de website www.schinveldsebossen.nl voor unieke sfeerimpressies in beeld en geluid, extra achtergrondinformatie over het natuurgebied, de digitale route, de openingstijden en adressen van de horecagelegenheden en de startpunten van de routes.

 

 

De gouden wandelroute, digitaal en in brochure

De 5-sterren wandelroute door de Schinveldse Bossen, is ontwikkeld om de bezoekers kennis te laten maken met de Schinveldse Bossen: het grootste aaneengesloten bosgebied van Zuid-Limburg. De route is goed bewegwijzerd middels paaltjes en eenvoudig herkenbaar aan de 5 gouden sterren op de paaltjes. Voor een plattegrond en achtergrondinformatie over de Schinveldse Bossen is de wandelroute zowel digitaal als in een gratis brochure te verkrijgen. De brochure is verkrijgbaar bij de VVV Limburg Winkels, Servicepunten en diverse horecagelegenheden in Schinveld.

 

 

Campagne Schinveldse bossen

De gemeente Onderbanken is – in samenwerking met VVV Zuid-Limburg en Natuurmonumenten – vanaf september een campagne aan het voeren om dit onontdekte gebied onder de aandacht te brengen. De campagne in de Schinveldse bossen bracht inmiddels vele nieuwe bezoekers uit Parkstad en de Westelijke Mijnstreek naar het gebied om te wandelen en te genieten in een van de horeca gelegenheden.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.