Nog 10 dagen om te genieten van de pistes en de Apotheose Days in Val Thorens

Over 10 dagen sluit het skigebied van Val Thorens zijn pistes tot aan het volgende seizoen…160 cm aan sneeuw en een aantal bijzondere activiteiten wachten echter nog op de laatste vakantievierders!

val-thorens

Meer dan 20 activiteiten tijdens de apotheose days

Sinds 5 jaar zijn de ‘’Apotheose Days’ het evenement Made in Val Tho dat skiliefhebbers, families en vrienden bij elkaar brengt, om samen te genieten van de laatste afdalingen van de lente en dit bijzondere moment met elkaar te delen. Iedereen is welkom, of men nu kan skiën of niet.

Van 22 april t/m 1 mei staan de straatkunsten weer in het middelpunt en brengen een vleugje gekte naar het skigebied. De Rue Caron verandert in een echt attractiepark waar spektakel en plezier zich afwisselen met nieuwe buitengewone activiteiten:

 

 

Badabulle (luchtkussen om te stoeien en elkaar uit te dagen!), street en snow golf, electrische quads in de sneeuw, een waterslide, bungy ejection, een big air bag, een kid’z park…..en nog veel meer! De laatste mogelijkheid om de ski’s nog even onder te binden voordat u uw zwembroek weer uit de kast haalt voor de zomer. Toegang tot de attracties en activiteiten is gratis.

Volledige programma van de Apotheose Days

Tijdens dezelfde week komen talrijke Nederlanders tevens naar Val Thorens ter gelegenheid van de “Dutch Week” om Koningsdag samen te vieren in een gezellige sfeer. Het dorp kleurt oranje tijdens deze feestweek met talrijke speciale activiteiten!

 

 

Voordeel tijdens de lente

De braderie van de winkeliers op 29 april: tot en met 60% karting op de artikelen van deze winter. De gelegenheid om zich van top tot teen aan te kleden om klaar te zijn voor de 1e pistes van het volgende seizoen (in Val Thorens natuurlijk!). Tevens zijn er verschillende voordelige arrangementen inclusief verblijf en skipassen voor de laatste skiweek of het laatste weekend.

Achter de schermen

De Apotheose Days is ook de gelegenheid om een bijzonder kijkje achter de schermen te nemen. Voor deze gelegenheid biedt de SETAM, de maatschappij van de skiliften, een demonstratie over een evacuatie van de stoeltjeslift Pionniers aan de voet van de Place Caron. Vervolgens wordt een bezoek gebracht aan het liftstation van Péclet, de beroemde skilift van Val Thorens, en tenslotte eindigt het programma met een buffet. Datum: maandag 24 april – einde van de dag. Inschrijving noodzakelijk en beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.