Trailer van 8e Star Wars film zet de ruige Wild Atlantic Way in Ierland in de spotlights

Er werd al volop over gespeculeerd en er is reikhalzend naar uitgekeken, de nieuwe trailer voor Star Wars: Episode VIII The Last Jedi is dit weekend gelanceerd en prikkelt de fans met fragmentjes van het plot dat is gefilmd op een van de ruige locaties aan Ierlands Wild Atlantic Way.

Skellig Michael

Skellig Michael

Onder de indruk van Ierland

Regisseur Rian Johnson en zijn locatie-scouts van Star Wars: Episode VIII waren zo onder de indruk van de Wild Atlantic Way dat zij er 2 keer hebben gefilmd. Ze kozen het noordelijke schiereiland Malin Head in Donegal waar de wind en zee vrij spel hebben, de kust van Clare, als mede Kerry en Cork om planet Ahch-To in The Last Jedi te verbeelden.

 

 

De trailer pakt het verhaal op vanaf het iconische moment in The Force Awakens, wanneer Rey Luke Skywalker vindt op de grillige traptreden van Skellig Michael, een eiland voor de kust van Kerry, dat met een fantastische luchtopname in beeld wordt gebracht.

 

 

Ontdek meer over de Ierse filmlocaties voor Episode VIII en de ervaringen van de cast in Ierland. Star Wars: Episode VIII The Last Jedi komt in december in de bioscoop.

JJ Abrams in gesprek met Mark Hamill op Skellig Michael

JJ Abrams in gesprek met Mark Hamill op Skellig Michael

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.