Met Scandlines comfortabel naar Scandinavië

Ferrymaatschappij Scandlines verklaart het lente- en zomerseizoen voor geopend. Vanaf nu kunnen vakantiegangers naar Denemarken en Zweden voordelig tickets voor de overtocht boeken. Zo is het Economy ticket op de routes Rostock-Gedser en Puttgarden-Rødby voor reizen tot 23 mei vanaf EUR 33,- te verkrijgen.

familie-scandlines

Naast een aantrekkelijk prijssysteem genieten passagiers tijdens de oversteek van eerste klas reiscomfort met veel ruimte, winkels en Scandinavische lekkernijen.

Met Scandlines begint de vakantie direct aan boord. Op het zonnedek genieten passagiers van de frisse lucht. Op het schip kan er naar hartenlust worden gewinkeld in de onboard shops en is er een variëteit aan eten en drinken te verkrijgen. Met de diverse routes bereik je comfortabel en snel de vakantiebestemming. Zo vaar je vanaf het Duitse Puttgarden in slechts 45 minuten naar de Deense plaats Rødby. Met het Scandlines Economy ticket, afhankelijk van de beschikbaarheid tot 14 dagen voor vertrek online te boeken, is deze ‘Vogelvluchtroute’ tot 23 mei vanaf EUR 33,- te boeken. Dit geldt ook voor de route Rostock-Gedser. In het hoogseizoen kosten deze overtochten EUR 67,-.

 

 

Twee routes, een ‘Economy-price’

Met het Scandlines ‘Öresund-ticket’ reizen vakantiegangers nog eenvoudiger naar hun reisbestemming in Zweden. Bij dit combinatieticket zit namelijk ook de rit over de Öresundbrug van Denemarken naar Zweden inbegrepen. Dit Economy-combinatieticket is in het hoogseizoen verkrijgbaar vanaf EUR 110,-, ongeacht of men vanuit de Duitse steden Puttgarden of Rostock vertrekt. Het ‘Sweden-ticket’ combineert de vaarroutes Puttgarden-Rødby en Rostock-Gedser met de verbinding Helsingør-Helsingborg en is in het Economy-tarief in het hoogseizoen ook vanaf EUR 110,- verkrijgbaar. Bovengenoemde tarieven gelden voor maximaal 9 personen en auto’s niet langer dan 6 meter.

route-scandlines

 

 

Deense Riviera

Zowel voor natuur- als stedenliefhebbers zijn de veerdiensten van Scandlines een goede keuze om de diversiteit van Scandinavië te ontdekken. Een must-visit zijn de imposante kalkrotsen van Møn of de bruisende steden Kopenhagen en Malmö. Wie van strand en zee houdt, is aan de Deense Riviera in het noorden van het eiland Seeland aan het goede adres. Slechts een uur rijden van Kopenhagen vind je de 230 kilometer lange kust, met prachtige, kindvriendelijke stranden. Ideaal om te relaxen en van de zon in het verre noorden te genieten.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.