Nieuw bij Travelhome: toeren met een caravan voor Amerika

Als campervakantiespecialist heeft reisorganisatie Travelhome een groot assortiment aan campers in de topbestemmingen Amerika en Canada. De keuze uit kleine, middelgrote en grote campers is enorm. Maar omdat niet iedere vakantieganger in een supergrotecamper wilt rijden biedt Travelhome nu de mogelijkeheid om ook een caravan te huren! De 5,80 meter lange caravan van het merk Hymer is nu bij Travelhome te huren in combinatie met een gloednieuwe Jeep Wrangler Sahara als trekauto.

 

 

De caravan biedt plaats aan twee tot drie personen en beschikt over toilet, douche, 2-pitskooktoestel, koelkast, vriezer, tv, radio, verwarming en een 17 liter verswatertank. Het meest praktische voordeel ten opzichte van een camper is natuurlijk dat men de trailer op de camping laat staan en met de Jeep door Amerika gaat toeren.

Twee koppels die samen op vakantie willen maar niet in één camper willen slapen, kunnen uiteraard twee kleinere campers huren. Maar willen ze liever gezamenlijk in een auto rondreizen en toch ieder apart slapen, is er nu een oplossing. De caravan kan ook gehuurd worden met een B-21 klasse minibus. Deze heeft vier zitplaatsen die ’s avonds tot een tweepersoonsbed ombouwd wordt. Overdag kan men dus met rondrijden terwijl men voor de nachtrust ieder over zijn eigen privéruimte beschikt.

 

 

Ook camperfabrikanten als Winnebago, Airstream en Happier Camper leggen zich nu eveneens toe op de bouw van caravans naast campers. “De camperindustrie wil ook evolueren, innoveren en goed luisteren naar de vraag bij de toerist”, aldus Travelhome directeur Perry van de Wiel. “Dat vertaalt zich onder meer in het toepassen van veel lichtere materialen in de bouw van campers, maar ook inspelen op veranderingen in wensen van consumenten.”

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.