100 reizen, 7 wereldzeeën, 4 ultiem luxe schepen: ontdek de reiscollectie van Regent Seven Seas Cruises

Regent Seven Seas Cruises, de meest luxueuze rederij ter wereld, komt in seizoen 2018-2019 met meer jaloersmakende reizen dan ooit. De vier exclusieve schepen cruisen op meer dan 100 routes naar 28 nieuwe bestemmingen en 23 werelderfgoed locaties.

Zo reist de Seven Seas Explorer langs de kusten van Europa en Afrika, neemt de Seven Seas Voyager de Middellandse Zee en het Caribisch gebied voor haar rekening en cruiset de Seven Seas Mariner in de Stille Oceaan naar onder andere Japan en Australië. Wie het echt bont wil maken stapt aan boord van de Seven Seas Navigator, het meest intieme schip van de rederij, voor een wereldreis die in vier maanden de hele aardbol beslaat. Bij al die prachtreizen is werkelijk alles – van exquise gerechten tot kwaliteitswijnen en van excursies tot Wi-Fi – inbegrepen. Seven Seas Ahoy!

 

 

Meest luxueuze schip ooit

Niets dan hoogtepunten, dat is wat deze exclusieve rederij biedt. De Seven Seas Explorer staat wel bekend als het meest luxueuze schip ooit gebouwd en wie dat zelf wil meemaken kan zijn hart ophalen. In mei 2018 komt ze terug naar Europa voor zeven- tot twaalfdaagse cruises door de Middellandse Zee, Noordzee en Oostzee met maiden calls in Portimao (Portugal), Lysekil (Zweden), Bodo en Haugesund (Noorwegen). Daarna vaart het schip verder voor haar eerste seizoen in Afrika, met twee droomreizen langs de westkust en rondom de kaap met Namibië, Zuid-Afrika en Mozambique in de hoofdrol.

Chique bestemmingen

Ook voor de Seven Seas Voyager staat in de zomer van 2018 de Middellandse Zee op het programma, inclusief een aantal 7-daagse cruises naar chique bestemmingen als Portofino en Monte Carlo. Overwinteren doet ze in het Caribisch gebied, met verschillende zeven- tot twaalfdaagse cruises vol witte stranden, blauwe zee en zonneschijn. De Seven Seas Mariner bevindt zich aan de andere kant van de wereld. Zij start de zomer in Alaska, om vervolgens naar het zuiden af te zakken voor een herfst in Azië en Australië. Boek voor de maximale Down Under-ervaring The Grand Aussie Adventure: een exclusieve cruise van 36 nachten rondom Australië die op 15 december 2018 vertrekt vanaf Sydney.

 

 

Reis om de wereld

Het kleinste schip van de rederij, de Seven Seas Navigator, maakt grootse reizen. Om te beginnen is er de Grand Arctic Splendour van drie maanden die begint en eindigt in New York. Deze cruise omvat zes vaarten naar 63 verschillende bestemmingen in Canada, New England, Groenland, IJsland, Scandinavië en de Oostzee. Daarna is het tijd voor herfstcruises tussen New York en Montreal, een kleurrijk spektakel vol vallende blaadjes. 2019 start voor de Seven Seas Navigator met vuurwerk op reisgebied. Dan start namelijk de cruise rond de wereld van 131 nachten en met 62 unieke bestemmingen. Hawaii, Frans Polynesië, Australië, Azië en de Middellandse Zee – deze cruise heeft het allemaal.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.