Voor deze landen kun je online een visum aanvragen

E-Visums.nl constateert een toename in het aantal landen waarbij een visum online kan worden aangevraagd. Met deze volledige digitale methode kunnen reizigers alle gegevens digitaal aanleveren. Het is voor hen niet meer nodig om de ambassade van het desbetreffende land te bezoeken. Dit scheelt reizigers veel tijd, reiskosten en stress voor vertrek.

Landen waarvoor een online visum, ofwel e-visum, beschikbaar is gekomen zijn onder andere; Canada, India, Kenia, Myanmar en Turkije. Recent is daar een online visum voor Vietnam daar bijgekomen en Thailand werkt sinds 2018 met een e-visum. Ook Egypte maakt plannen om hier in de toekomst mee te starten. Voorheen was het voor deze landen alleen mogelijk om een visum aan te vragen door een bezoek te brengen aan de ambassade. Vaak kost dit bezoek een reiziger de hele dag, terwijl een online visumaanvraag aanzienlijk sneller verloopt.

Top 5 landen voor online visum aanvragen:

Wanneer reizigers zelf online een visum aanvragen bij de ministeries van buitenlandse zaken, lopen zij veelal tegen problemen aan. Ambassades zijn niet altijd goed bereikbaar, soms is contact zelfs alleen mogelijk via de website of mail. Verder is de betaling vaak alleen mogelijk met gebruik van een creditcard. De informatie wat betreft de visumaanvraag is niet beschikbaar in het Nederlands. Wanneer er een fout zit in de gegevens kan het zijn dat de reiziger zijn visum ontvangt, maar vervolgens geweigerd wordt om het vliegtuig te betreden.

 

 

Online visumbureau E-Visums.nl merkt dat steeds meer reizigers de voorkeur geven aan het werken met een online visumbureau, vanwege het gemak en de zekerheid. De specifieke voorwaarden voor een visumaanvraag kunnen enorm verschillen per land. Voor sommige landen is het noodzakelijk om een paspoort, pasfoto’s en hotelgegevens op te sturen, voor andere landen gelden weer andere regels.

De directeur van E-Visums.nl zegt: “Reizigers vinden gemak en zekerheid erg belangrijk. Onze service is hierop afgestemd; de visumaanvraag verloopt in het Nederlands en ons kantoor is goed bereikbaar. We zien dit terug in de visumaanvragen”.

 

 

Bij E-Visums.nl worden alle gegevens gecontroleerd op fouten. Betaling is mogelijk via iDeal of Mister Cash. Het kantoor is, behalve overdag, ook in de avonden en weekenden bereikbaar. De fee die over een visumaanvraag wordt ontvangen is laag, aangezien er met kleine marges wordt gewerkt.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.