Vlieg deze zomer met Corendon en KLM naar Aruba en Bonaire

Corendon gaat in samenwerking met KLM vanaf juli ook vakanties naar Bonaire en Aruba verkopen. Dit is interessant voor Bonaire, omdat het hierdoor haar positie op de Nederlandse markt verder versterkt.

“Het is belangrijk voor Bonaire om te zorgen dat we door sterke partners worden gepromoot in onze belangrijkste toeristische markten. Op basis van een samenwerking met specialisten en allround touroperators zoals Corendon en TUI kan Bonaire haar positie verder uitbouwen in Europa als internationale topbestemming voor onze toeristen, zoals duikers en leisure toeristen. Ook kunnen we op deze manier zorgen dat de bezettingsgraad van de vliegtuigen vanuit Amsterdam verder wordt geoptimaliseerd”, aldus de heer Maurice Adriaens, directeur Tourism Corporation Bonaire.

 

 

De heer Steven van der Heijden, CEO van Corendon, zegt;

Met het toevoegen van Bonaire en Aruba als vakantiebestemmingen is ons aanbod compleet in het Caribisch gebied. Het zijn zeer populaire eilanden, die beide een fantastisch klimaat, gevarieerd aanbod van hotels, prachtige stranden en een gemoedelijke sfeer kennen. Om de eilanden toegankelijk te maken voor de Nederlandse vakantiegangers bieden wij uiteraard een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding.

 

 

Met het extra aanbod vanuit Corendon is Bonaire weer beter bereikbaar voor toeristen uit Nederland. Corendon start vanaf vandaag een grote promotiecampagne in De Telegraaf om het aanbod op Bonaire en Aruba onder de aandacht te brengen van het Nederlandse publiek.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.