Met Valentijn hoef je niet alleen te zijn dit jaar

Een geliefde in Argentinië, een verre achternicht in Rusland of een hartsvriend in Portugal? De afstand maakt dat niet altijd even gemakkelijk! srprs.me speelt hier in februari op in door reizen op maat aan te bieden voor mensen die ver bij elkaar vandaan wonen. Het steeds wisselende thema van de maand heeft deze keer de titel ‘Meet Me Halfway’.

Verrassing voor beide geliefden

Voor de reislustige personen die een trip met dit thema boeken, maakt de verrassingsreisspecialist het mogelijk om welke buitenlandse dierbare dan ook te ontmoeten op een bestemming die voor beiden een verrassing is. Dankzij srprs.me hoef je dit jaar de maand van de liefde dus niet alleen door te brengen!

 

 

Met de vanaf vandaag te boeken themareis ‘Meet Me Halfway’ reizen jij en je dierbare op afstand af naar een verrassingsbestemming en ontmoeten elkaar zo ergens halverwege. Geef tijdens het boeken aan of je liever in een hostel of hotel wilt overnachten, wat het beschikbare budget is en vanaf welke luchthaven de ander moet komen. Jullie betalen allebei je eigen gedeelte van de reis en de rest van het geregel geef je volledig uit handen aan de consultants van srprs.me. De andere kant van de wereld is opeens toch zo ver nog niet!

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.