CASAMUNDO tipt Scandinavië en Polen als bucketlist bestemmingen voor 2017

Met meer dan 400.000 accommodaties in haar aanbod komt de online vakantiehuizenportal CASAMUNDO op de meest bijzondere bestemmingen van de wereld. Hoewel grote steden ieder jaar weer populair zijn onder vele vakantiegangers is de kalmte van de groene natuur onvervangbaar. De Noorse fjorden, indrukwekkende Poolse zoetwatermeren en Finse rust staan bovenaan de CASAMUNDO-travelbucketlist voor 2017. Ontdek de verborgen parels van aankomend vakantiejaar.

1. Bijzonder Noorwegen

De Noorse fjorden zijn meerdere keren uitgeroepen tot het mooiste landschap van de wereld. Met een lengte van 38 kilometer en een indrukwekkend berglandschap is de Sørfjord een bijzondere vakantiebestemming. Met een beetje geluk is hier tussen half augustus en half april het Noorderlicht te bewonderen. Overnacht bijvoorbeeld in een authentiek vissershuis aan het water en geniet van de prachtige omgeving.

 

 

2. Rustgevend Finland

Het Saimaameer is het grootste meer van Finland en het 4e grootste zoetwatermeer van Europa. Het heldere water is aan het einde van de ijstijd ontstaan door het smelten van de gletsjers. Met een diepte van 90 meter is het de thuishaven van vele waterdieren, inclusief de beschermde Saimaarob. Het water wordt omringd door imposante bossen en biedt een ideale atmosfeer voor een rustgevende vakantie in een Finse blokhut met een eigen boot en sauna.

 

 

3. Verrassend Polen

De prachtige Masuria meren van Polen waren finalist in de race voor de 7 natuurlijke wonderen. Met de honderden eilandjes, bossen en eindeloze vlaktes is het een verassende bestemming in het noorden van Polen. In de natuur van het gebied leven wilde dieren als paarden, beren en lynxen. Een idyllisch houten huis direct aan een van de meren is de ideale thuisbasis voor een avontuurlijke reis met vissen, zeilen en meer.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.