Ga dineren bij sterren Chef-Koks in New York

Foodlovers opgelet! In New York zijn steeds meer beroemde chef-koks te vinden, bekend van televisie of geprezen door de industrie zelf. NYC & Company nodigt bezoekers en locals uit om te genieten van de culinaire top van de stad. Van sterren chefs Carla Hall tot Cooking Under Fire’s Todd English, deze nieuwe concepten in Manhattan en Brooklyn bieden gasten een unieke ervaring om hun favoriete celebrity chef te ontmoeten en hun kookkunsten te proeven.

“Er is geen betere tijd om in New York City bij een celebrity chef te eten dan nu,” zegt Fred Dixon, president en CEO van NYC & Company. “Steeds meer bekende chefs openen vestigingen in onze levendige restaurant scene, voornamelijk in hotels binnen Manhattan en Brooklyn. We nodigen onze bezoekers dan ook van harte uit om bij één van onze celebrity chefs aan te schuiven.”

 

 

Dit zijn de sterren chef-koks die het afgelopen half jaar een restaurant hebben geopend of die binnenkort een restaurant gaan openen in New York.

Andrew Carmellini

De Italiaans-Amerikaanse Andrew Carmellini heeft onlangs 2 restaurants geopend in Williamsburg, Brooklyn, in het nieuwe William Vale Hotel. Leuca, het hoofdrestaurant, voert een Zuid-Italiaans menu. Het 2e, Westlight, bevindt zich op de 22e verdieping op het dak met een fantastisch uitzicht op Manhattan. Zijn menu van kleine gerechten laat zien dat hij zich laat inspireren door streetfood van over de hele wereld.

 

 

Anne Burrell

De uitbundige tv-persoonlijkheid met haar signature blonde haren is bekend van haar show Worst Cooks in America. Haar nieuwste project, Phil & Anne’s Good Time Lounge, is eind vorig jaar geopend in Boerum Hill, Brooklyn. Burrell zal Italiaans-geïnspireerde Mediterrane gerechten serveren in het restaurant met plek voor 85 gasten, waaronder gegrilde pizzetta en gestoofde kip met amandelpuree.

April Bloomfield

April Bloomfield is een restaurantveteraan met een aantal succesvolle restaurants, waaronder The Spotted Pig, de Breslin Bar and Dining Room, en de John Dory Oyster Bar. Haar nieuwste onderneming White Gold in Manhattan’s Upper West Side, is niet alleen een full-service restaurant, maar zal ook dienst doen als een slagerij. Naast vlees en zelfgemaakte vleeswaren, zal de slagerij onder andere kombucha en bouillon verkopen.

Carla Hall

Carla Hall is vooral bekend als deelnemer aan Bravo’s Top Chef en, meer recentelijk, als co-host van ABC’s The Chew. Nu kan ze restaurateur aan haar CV toevoegen met de opening van Southern Kitchen in Brooklyn. Haar hete kip is de belangrijkste attractie, de rest van het menu bestaat uit Hall’s visie op favorieten zoals bananenpudding, Spaanse peperkaas en boerenkool.

Dale Talde

Dale Talde is een reality tv-persoonlijkheid, bekend van Top Chef: Chicago en Top Chef: All Stars, en daarnaast ook van de lancering van het succesvolle restaurant Talde. Zijn nieuwe project is het Italiaans-geïnspireerde Massoni, geopend in november 2016 in het Arlo Hotel NoMad in Midtown Manhattan. Verwacht typische pastagerechten, een verscheidenheid aan panpizza’s en minder traditionele gerechten zoals octopus puttanesca.

Harold Moore

Harold Moore brak door in de New York City restaurantscene nadat hij in een aantal bekende restaurants heeft gewerkt, zoals Daniel, Jean-Georges en Handel. Hij was te zien in CBS’s The Dish en Esquire’s Knife Fight. Zijn nieuwste restaurant, Harold’s Meat + Three, in september geopend in het Arlo Hotel Hudson Square in downtown Manhattan serveert een verscheidenheid aan vleesgerechten.

Ignacio Mattos en Thomas Carter

Ignacio Mattos en Thomas Carter zijn de visionairs achter veelgeprezen samenwerkingen zoals Estela en Café Altro Paradiso, waarvan de eerste onlangs door president Obama werd bezocht. Hun nieuwste onderneming de Flora Bar and Coffee in het nieuwe Met Breuer museum in Manhattan’s Upper East Side. Flora’s Bar heeft een seafood-georiënteerd menu met rauwe coquilles, zee-egels en kreeft ravioli, terwijl Flora Coffee grab-and-go opties zoals sandwiches en salades aanbiedt.

Keith McNally

Keith McNally, de 30-jarige restaurateur is het meest bekend van Balthazar in Soho, en begon zijn nieuwste samenwerkingsverband Augustine bij het nieuwe Beekman Hotel in november 2016 in Lower Manhattan. Het menu is alsof je in een Franse brasserie zit met heerlijke Plats du jour. In overeenstemming met de stijl van het hotel, is Augustinus versierd met smeedijzeren kroonluchters en glas-in-lood.

Tom Colicchio

Tom Colicchio is het hoofdjurylid van elk seizoen van het populaire Top Chef Niet alleen is hij mede-oprichter van het zeer succesvolle Gramercy Tavern in 1994, maar hij is ook de ontvanger van 5 James Beard Foundation Awards. Zijn nieuwe eetcafe, Fowler & Wells, is gelegen in het prachtige nieuwe Beekman Hotel in Lower Manhattan en biedt Amerikaanse klassiekers, zoals Rockefeller oesters en foie gras, maar ook meer eigentijdse gerechten zoals konijnschnitzel.

Wolfgang Puck

Wolfgang Puck runt al zijn hele leven restaurants en heeft vestigingen van CUT in Los Angeles, Las Vegas, Londen, Singapore en Bahrein. Nu opent hij ook een vestiging van zijn luxe restaurantmerk in New York, de steakhouse hoofdstad van de wereld. De 6e locatie van CUT bevindt zich in de nieuwe Four Seasons New York Downtown en biedt luxe Japanse en Amerikaanse stukken rundvlees gegrild boven hardhout en afgewerkt in een broiler oven.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.