Sarena Solari opent 12 januari het Laudehuis op bungalowpark Emslandermeer

Sarena Solari, winnares van Heel Holland Bakt 2015, opent op donderdag 12 januari ons Laudehuis. De nieuwste aanwinst van Emsland Verhuur op Bungalowpark-Emslandermeer te Vlagtwedde: een Culinair & Wellness Familie- en Groepshuis waar maximaal 20 personen kunnen slapen.

De opening

We nodigen u namens bungalowpark Emslandermeer van harte uit de opening bij te wonen en kennis te maken met dit nieuwste verhuurproduct. De opening is om 16.00 uur gepland en daarna is er een inloop tot 18.00 uur. Uiteraard wordt de opening en inloop omlijst met culinaire heerlijkheden die ter plekke bereidt worden door Sarena en kunt u proeven van o.a. een verrassende witte wijn uit Sellingen: Cruoninga.

 

 

Het Laudehuis

Het Laudehuis vindt u aan de Heuvelweg 11-13 in Parc Emslandermeer te Vlagtwedde. Na de slagboom gaat u linksaf en vindt u het huis na 75 meter aan de linkerzijde. Parkeren kan rechts voor de slagboom of op het grote parkeerterrein voor het atrium/zwembad van Parc Emslandermeer of bij de voetbalvelden. We verwelkomen u graag en laten met trots onze nieuwste flagship bungalow zien.

PS: In verband met met de culinaire voorbereidingen is het fijn even te horen of u onze gast zult zijn. Stuur een e-mail naar gastenservice@bungalowpark-emslandermeer.nl.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.