Acht genomineerden voor de Aad Struijs Persprijs

De twee jury’s van de Aad Struijs Persprijs(ASP) 2017 hebben acht genomineerden gekozen uit het recordaantal inzendingen. Het zijn er vijf in de categorie print en drie in de nieuwe categorie digitale publicaties en blogs. De winnaars worden bekendgemaakt op de Vakdag van de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht, op dinsdag 10 januari 2017.

vakantiebeurs-2016-roeien-meiden

De genomineerden zijn, in willekeurige volgorde:

  • Kees Lucassen: 48 uur in Napels, gepubliceerd in REIZ& Magazine
  • Marjolein van Rotterdam: Dwars door India, gepubliceerd in National Geographic Magazine
  • Stijn Tormans: Uncle Jimmy en de pindabrigade, gepubliceerd in Knack
  • Jurriaan Teulings: Niks mogen, toch doen in Iran, gepubliceerd in Winq
  • Anne Wesseling: Cuba Libre, gepubliceerd in REIZ& Magazine

 

 

Digitale publicaties en blogs

  • Stéphanie Versteeg: Magisch Varanasi, reizen door het ultieme India, op platform Expeditie Aardbol
  • Daisy Scholte: Namibië, toen die man er met onze auto vandoor ging, op platform AllDayEveryDaisy
  • Henk Hanssen: Pedaleren in de Provence, op platform IkVader

De printjury, onder voorzitterschap van reisjournalist Hans Bouman, en de digitale jury, met aan het hoofd contentspecialist Katja Staring, hebben alle inzendingen in hun categorie beoordeeld. Zij kozen de genomineerden en daaruit per categorie een winnaar.

 

 

Uitreiking

De winnaars worden bekendgemaakt op de Vakdag van de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht, op dinsdag 10 januari 2017, om 15.00 uur in het Auditorium van Mediaplaza in de Jaarbeurs. De uitreiking wordt georganiseerd met medewerking van hoofdsponsor Vakantiebeurs. De 2 winnaars ontvangen elk een bronzen sculptuur en een geldbedrag van 750 euro.

Vakantiebeurs 2017

Onder het motto ‘Alsof je er al bent’ vindt van 11 tot en met 15 januari 2017 de Vakantiebeurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Belangrijkste reden voor bezoekers om naar dit evenement te komen is om informatie te vergaren en inspiratie en concrete ideeën op te doen voor de volgende vakantie(s). Locals, reisleiders en ervaren reizigers geven persoonlijke reistips uit eerste hand. Overal is dans, eten, muziek en gezelligheid. En er is een nieuw continent ontdekt met de naam Outfreeca. Het continent kent een afwisselende natuur waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Maar ook voor de daredevil biedt Outfreeca veel vermaak, zoals kitesurfen, sneeuwscooteren, bergbeklimmen, deltavliegen en raften.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.