Ga op vakantie naar het Zeeuwse bungalowpark Port Zélande

Zeeland is een geliefde vakantiebestemming in Nederland voor ieder seizoen. De stranden zijn van zeer goede kwaliteit, schoon met weinig bebouwing en veel ruimte.

portzelandeouddorpext-10

De beste van Zeeland

Bovendien heeft geen provincie meer zonuren per jaar dan Zeeland en zijn de zomers niet te heet en de winters mild. Behalve voor bijna alle soorten watersport wordt Zeeland ook vaak bezocht voor de goede restaurants en de historische dorpen en steden. De Deltawerken zijn een internationaal beroemd bouwwerk in de strijd tegen het water. Niet gek dus, dat er zeer veel vakantieparken in Zeeland zijn gevestigd. Port Zélande van Center Parcs kan zich zeker rekenen tot de besten die er in Zeeland te vinden zijn.

 

 

Mediterrane uitstraling

Port Zélande werd eind jaren 80’gebouwd als particulier vakantiepark, maar nog tijdens de bouw besloot Gran Dorado om in het project te stappen en het park te gaan exploiteren. Toen het park in 1990 werd geopend had het de bouwstijl van een Zuid-Frans vissersdorp meegekregen, voor een warm vakantiegevoel. In 2002 werden Gran Dorado en Center Parcs samengevoegd, waardoor het park nu wordt geëxploiteerd door Center Parcs.

 

 

Op het park bevinden zich 564 cottages voor tussen de 2 en 12 personen. Er kan gekozen worden voor 3 luxe niveaus variërend tussen comfort, premium en VIP. Het park heeft een waardering van 4 vogeltjes (van mogelijke 5) in het beoordelingssysteem van Center Parcs.

Uitgebreide upgrade

Om aan de standaarden van de huidige tijd te kunnen blijven voldoen, wordt het bungalowpark van een uitgebreide opknapbeurt voorzien. Dankzij een verkoop van al het vastgoed op het park door vastgoedeigenaar Klaas Hummel aan andere partijen is er genoeg geld vrijgekomen om alle cottages en de centrale voorzieningen weer helemaal up-to-date te maken. Zo worden de cottages volledig nieuw gemeubileerd en zijn de keukens en badkamers helemaal aangepakt. De cottages beschikken nu over een bubbelbad en regendouche en in de keuken treft men een heus kookeiland aan. In de woonkamer hangen nieuwe grote flatscreen tv’s met een bluetooth geluidssysteem. Met de opknapbeurt is Port Zélande het eerste Nederlandse Center Parcs park dat volledig in de nieuwe luxe stijl van Center Parcs is ingericht.

Activiteiten op en rondom het park

Port Zélande ligt op een schiereiland tussen de Noordzee en het Grevelingenmeer ingeklemd. Een ideale locatie dus voor allerlei soorten watersport. Er kunnen zelfs duikcursussen worden gevolgd. Behalve veel waterplezier, zowel buiten in de natuur als in het grote subtropische zwemparadijs Aqua Mundo, valt er nog veel meer te beleven op en rondom het vakantiepark. Voor kinderen zijn er uitgebreide programma’s zoals voorlezen of geheim agent spelen. Ook is er een indoor speelhal met trampolines en mini-golf en kan er op pony’s worden gereden. Op het park kunnen boten, mountainbikes en zelfs Segway’s gehuurd worden. Boogschieten, bowlen of toch maar naar het beauty center, het kan allemaal in Port Zélande. Zo is een vakantie in het park altijd geslaagd, onafhankelijk van het seizoen of het weer.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.