Voor een leuk dagje uit ga je naar Duinrell

In de kerstvakantie biedt attractiepark Duinrell ook dit jaar weer veel winterplezier voor de hele familie in het Tikibad en het Attractiepark. Zo zullen er verschillende activiteiten voor zowel vakantiegasten als dag gasten georganiseerd worden, waar alle leeftijden welkom zijn.

Kerstduik van meer dan 300 leerlingen van de Middelbare School GSG Leo Vroman School uit Gouda die elk jaar aan de vooravond van de kerstvakantie het Tikibad bezoeken.

Kerstduik van meer dan 300 leerlingen van de Middelbare School GSG Leo Vroman School uit Gouda die elk jaar aan de vooravond van de kerstvakantie het Tikibad bezoeken.

Activiteiten vakantiegasten

Vakantiegasten, die in de Duingalows logeren, hebben onbeperkt toegang tot het Tikibad voor eindeloze waterpret met meer dan 1 kilometer waterglijbaanplezier. Een aantal spectaculaire attracties is, afhankelijk van het weer, open tussen 11.00 uur een 16.00 uur met uitzondering van beide kerstdagen en nieuwjaarsdag.

 

 

Tijdens de vakantieperiode organiseert het Duinrell-entertainmentteam voor deze gasten leuke activiteiten voor jong en oud zoals (Kids) Karaoke, een Kegel- en Air Hockey toernooi, Mini-Disco en natuurlijk een Meet & Greet met Rick de Kikker.

 

 

Restaurant La Place op Duinrell Plaza stelde voor de gasten een aantal speciale culinaire arrangementen samen van een kerstbrunch tot een uitgebreid kerstdiner en een kinderbuffet. Op oudejaarsavond kunnen de vakantiegasten genieten van een adembenemend vuurwerk bij Duinrell Plaza. In de Duinrell Pub staan daarna de champagne en oliebollen klaar.

Activiteiten daggasten

Daggasten zijn ook in de kerstvakantie van harte welkom op Duinrell. Zij kunnen zich heerlijk onderdompelen in het Tikibad. Dit tropische zwemparadijs heeft elf glijbanen van de spannende Tyfoon met adrenalinekick tot de Lazy River. Als bonus is in het Attractiepark een aantal attracties, afhankelijk van het weer open. Bij de kassa staat aangegeven welke attracties open zijn.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.