Ontdek de wereldmuziekdag in het Zuiderzeemuseum

Op dinsdag 27 december is het Wereldmuziekdag in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. De optredens, die in samenwerking met DJAZZtv en de Gitaarsalon worden georganiseerd, vinden plaats in de kapel en de filmzaal van het buitenmuseum. Zo kan de winterwandeling worden onderbroken en kun je opwarmen met sfeervolle wereldmuziek van diverse artiesten.

zuiderzeemuseum-kerk-gitaar-mensen

De verschillende wereldse muziekstijlen die ten gehore worden gebracht zijn Fado, Flamenco, Cubaanse Son en andere wereldmuziek. Het buitenmuseum en restaurant het Amsterdamse Huis zijn deze dag van 10.00 tot 16.00 uur geopend.

 

 

Prijzen en openingstijden

Het buitenmuseum is tijdens de kerstvakantie dagelijks (m.u.v. Eerste Kerstdag) van 10.00 tot 16.00 uur geopend. De toegangsprijs voor het buitenmuseum is €2,00 voor volwassenen en €1,00 voor kinderen. Kinderen tot en met 3 jaar, bezitters van een Museumkaart, BankGiro Loterij VIP-kaart en Vrienden van het Zuiderzeemuseum hebben vrij toegang. De entreebewijzen geven alleen toegang tot het buitenmuseum. Voor het binnenmuseum gelden de reguliere entreekosten. Deze zijn vanwege het winterseizoen gehalveerd.

 

 

Het buitenmuseum is te betreden via de stadsingang aan de Wierdijk en parkeren kan bij het NS-station in Enkhuizen. De museumveerboten varen niet.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.