Jet Airways zet Boeing 777 in op alle vluchten vanuit Amsterdam naar India en Toronto

Jet Airways voert vanaf 12 januari 2017, alle non-stop vluchten vanuit Amsterdam uit met de Boeing 777. Daardoor zijn op alle vluchten van de Indiase luchtvaartmaatschappij die vanuit Amsterdam vertrekken, meer stoelen en de luxe First Class suites beschikbaar. Hierdoor kan Jet Airways samen met haar code-share partners Delta Air Lines en KLM-Air France, passagiers nog meer comfort en mogelijkheden bieden op vluchten naar bestemmingen in Noord-Amerika, Europa en India. Jet Airways zet al sinds eind oktober de Boeing 777-300ER in op de succesvolle retourvlucht tussen Amsterdam en Mumbai.

first-class-vliegen-twee-mannen-laptop

Maximaal comfort tijdens de vlucht

Met de inzet van dit vliegtuig op alle vluchten vanuit Amsterdam neemt de capaciteit op deze routes toe. De Boeing 777-300ER is het grootste vliegtuig in de vloot van Jet Airways. De wide-body is als enige voorzien van First Class suites, waarvan er 8 beschikbaar zijn. De Boeing 777 heeft daarnaast 30 Première-stoelen met ingebouwd ligbed en 308 Economy Class-stoelen. Passagiers kunnen aan boord de typisch Indiase gastvrijheid beleven en genieten van een zorgvuldig samengesteld menu. Daarmee maakt Jet Airways haar belofte waar van een uiterst comfortabele en aangename vlucht.

 

 

Meer mogelijkheden voor vracht

Met Amsterdam als Europese hub verbindt Jet Airways India met 30 bestemmingen in heel Europa en 28 bestemmingen in de Verenigde Staten en Canada via haar code-share partners KLM-Air France en Delta Air Lines. Met de inzet van de Boeing 777 verhoogt Jet Airways ook de vrachtcapaciteit op vluchten van en naar Amsterdam, Mumbai en Delhi. Hierdoor is er meer mogelijk voor het vervoer van bijvoorbeeld versproducten, medicijnen, machines en industriële goederen.

 

 

Verhoogde capaciteit en service

“Met de inzet van de Boeing 777 op alle vluchten vanuit Amsterdam speelt Jet Airways in op de groeiende behoefte aan luchtverbindingen tussen Europa en India, gestimuleerd door een toenemend ondernemersvertrouwen en economische groei in beide continenten. Het bevestigt onze keuze voor Amsterdam als ons belangrijkste Europese knooppunt”, vertelt Jayaraj Shanmugam, Chief Commercial Officer van Jet Airways. “We zijn de enige Indiase luchtvaartmaatschappij die non-stop retourvluchten tussen Amsterdam, Mumbai en Delhi verzorgen. We zetten op deze routes onze beste vliegtuigen in en zijn er trots op dat we met deze snelle uitbreiding van onze capaciteit ons serviceniveau kunnen verhogen en passagiers de perfecte reiservaring kunnen bieden.”

Eersteklas ervaring

De Boeing 777 van Jet Airways biedt gasten een luxueuze ervaring aan boord. Alle 8 First Class suites beschikken over een massagestoel, een bed van 210 cm lang, een 23-inch flatscreen en speciaal ontworpen bergruimtes, waaronder een hangkast. In elke First Class suite is ruimte voor een diner voor twee of meeting aan de VIP/Business Jet style-tafel. Er is een voedingsbron voor laptops en een mail- en telefoonverbinding. Jet Airways heeft een geavanceerd Panasonic eX2-entertainmentsysteem dat passagiers een keuze biedt uit meer dan 1.500 uur Hollywood- en Bollywood-films, tv-programma’s en cd’s in vrijwel alle muzikale genres.

Culinaire gerechten

De First Class services van Jet Airways bestaan onder meer uit een selectie van heerlijke maaltijden en dranken. waaronder champagne en wijnen uit alle delen van de wereld, zoals Bollinger La Grande Année dat wordt geserveerd in Rona-glaswerk. Er is een uitgebreide keuze uit verschillende menu’s en de gerechten worden geserveerd op handgemaakt porselein van William Edwards.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.