Waar gaat de reis volgend jaar naartoe?

De herfst laat nu echt officieel zijn sporen achter en de feestdagen staan alweer bijna voor de deur. Hoog tijd om je alvast te buigen over de vakantiebestemming van volgend jaar. Booking.com heeft zich laten inspireren door de meest bijzondere bestemmingen waar je volgend jaar heen zou moeten en heeft alvast de mooiste accommodaties op een rijtje gezet

elysium-suites-sur-lac

Elysium Suites sur Lac Lac-Supérieur, Canada

Canada staat bekend om zijn adembenemend mooie natuur dus niet zo gek ook dat de volgende accommodatie aan een waanzinnig meer ligt. Op 10 km gelegen van het nationaal park Mont-Tremblant kun je onder andere raften, kanoën, wandelen en natuurlijk vissen. Bent je wat meer avonturistisch ingesteld dan kunnen er ook tochten gemaakt worden met een hondenslee of natuurlijk met de skilift de bergen in. Bij terugkomst wacht een verwarmd buitenzwembad met uitzicht.

 

 

Casa Pombo Sercotel, Cartagena, Colombia

Parelwitte stranden, een drukbezochte haven en een bruisend nachtleven, in Colombia kun je je uitstekend vermaken. Een zachte zeewind die constant aanwezig is, zorgt ervoor dat het historische centrum van Cartagena goed vertoeven is.

 

 

Je kunt natuurlijk bij het prachtige zwembad blijven liggen in dit hotel maar je kan ook gaan duiken tussen de prachtige koraalriffen en ‘s avonds gaan dansen in de stad. Van traditionele Salsa tot techno, Colombia is leuk voor jong en oud.

casa-pombo-sercotel

Saimaa Life Apartments, Imatra, Finland

Finland wordt ook wel het land van de 1.000 meren genoemd en deze accommodatie bevindt zich maar 10 minuten van grootste meer van Finland vandaan. De natuurliefhebber kan hier zijn hart ophalen en ook de sportieve vakantieganger zal zich uitstekend vermaken. Tochten op de sneeuwscooter, met z’n allen langlaufen of eindeloos wandelen. Voor diegene die op vakantie gaat voor de rust is Finland ook een uitstekende locatie.

saimaa-life-apartments

Secret Bay, Portsmouth, Dominica

Dominica is een is een onafhankelijke eilandstaat in de Caribische Zee en daar bevindt zich dit prachtige resort. Secret Bay ligt op een klif met uitzicht op de oceaan en biedt waanzinnige bungalows en villa’s. De meeste zijn ook nog eens uitgerust met een balkon en een prachtig uitzicht op de bergen, de tuin of de zee. Snorkelen in de azuurblauwe zee, liggen op de prachtige stranden of hiken door de prachtige natuur van dit eiland, hier kan iedereen zich vermaken.

secret-bay

Temple Tree Resort & Spa, Pokhara, Nepal

Nepal, is een land in Azië, gelegen in de Himalaya tussen India en China. Het boetiekhotel Temple Tree Resort & Spa, opgetrokken in de authentieke architectuur van het westelijk Himalaya-gebied, biedt een prachtig uitzicht op het Annapurna-gebergte. Via het hotel zijn diverse excursies te boeken om de prachtige omgeving te leren kennen om vervolgens na een dag avontuur je totaal te laten verwennen in de spa of een drankje te doen in de sfeervolle tuin.

temple-tree-resort-spa

Rosewood Tucker’s Point, Tuckers Town, Bermuda

Bermuda is een eiland ongeveer 1000 km voor de kust van North Carolina en is een overzees gebiedsdeel onder soevereiniteit van het Verenigd Koninkrijk in de Atlantische Oceaan. Het Britse gevoel vind je ook duidelijk terug in dit prachtige hotel. Met onder andere een eigen strand aan de oceaan, 4 zwembaden en nog veel meer faciliteiten ontbreekt het je hier aan niets. En als je dan in juni 2017 op reis gaat kan je ook genieten van America’s Cup, een klassieke yacht race.

rosewood-tuckers-point

Shangri-La Hotel Ulaanbataar, Oelan-bator, Mongolië

Van luxe tot uiterst primitief, in Mongolië vind je het allemaal. Het westerse leven begint in dit land steeds meer op te spelen maar een derde van de bevolking leeft nog steeds een nomadenbestaan in de uitgestrekte stukken land. Dit luxehotel heeft kamers met een waanzinnig uitzicht hebben op de bergen of de stad. Mensen op doorreis kunnen gebruik maken van de Transmongolië Express, die laat je de mooiste hoogtepunten van dit land zien en komt uiteindelijk uit in Beijing.

shangri-la-hotel-ulaanbaatar

Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort, Al ‘Aqar, Oman

Wie naar Oman toe gaat, verwacht luxe en dat krijg je hier ook zeker. Dit prachtige hotel ligt 2000 meter boven de zeespiegel op de gebogen rand van een grote bergkloof en op 21 km van Nizwa. De accommodatie wordt niets voor niets een toevluchtsoord genoemd en is bereikbaar middels een 2 uur durende rit in een 4WD vanaf de internationale luchthaven Muscat of in 4,5 uur vanaf Dubai. Dat laatste klinkt wel wat lang, maar dan rijd je wel langs dadelplantages, droge rivierbeddingen (plaatselijk bekend als wadi’s) en historische forten.

anantara-al-jabal-al-akhdar-resort

Ngapali Bay Villas & Spa, Ngapali, Myanmar

Vroeger kende dit land weinig toerisme door de militaire regime, maar tegenwoordig is het helemaal in opkomst. Ngapali Bay Villas & Spa ligt in Ngapali Beach en biedt stijlvolle villa’s met vele moderne faciliteiten om tot rust te komen nadat je alle mooie bezienswaardigheden hebt gezien in dit land. Maar het is ook een perfecte plek om tot rust te komen aan een parelwit strand.

ngapali-bay-villas-spa

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.