Verliefd op de Seychellen, de meest romantische bestemming

Wie ooit de Seychellen heeft bezocht, weet wat liefde is. De paradijselijke schoonheid van de natuur, het perfecte klimaat en de warme begroeting van de Seychellois zorgen voor onvergetelijke ervaringen die je je hele leven bij blijven.

trouwerij-seychellen-bomen

Het paradijs, niet enkel voor de happy few

Binnen elk budget zijn er opties voor een romantische vakantie op de Seychellen, van vriendelijk geprijsde accommodaties met lokale flair tot de meest luxueuze hideaways ter wereld.
​Iedereen heeft toegang tot de heerlijke intimiteit van de natuureilanden en kiest zijn persoonlijke luxe. Ieder kiest ook de eigen invulling van de romantische escapade, want de Seychellen zijn de perfecte plaats om vanalles of absoluut niks te doen.

 

 

​Het is de perfecte bestemming om samen te ontspannen op het zachte ritme van de natuur of om te genieten van activiteiten in een paradijselijke omgeving, zoals ontdekking, island-hopping of (water)sporten. ​Wie houdt van wellness en spa, kan in de hotels genieten van een ruim aanbod romantische pakketten voor 2.

 

 

De mooiste dag van je leven op een van de mooiste plekken op aarde

Het is mogelijk om de mooiste dag van je leven te vieren op een van de mooiste plekken op aarde.​
​Wie overweegt om te trouwen op de Seychellen, kan alvast aan de slag met volgende weetjes :
1. Er zijn tal van lokale agentschappen in de Seychellen die zich specialiseren in de organisatie van een huwelijk van buitenlanders in de Seychellen. Ook reisorganisaties in België en Nederland kunnen een beroep doen op deze agentschappen.

2. Er zijn massa’s prachtige locaties voor een huwelijk op de Seychellen, zowel op de hoofdeilanden als de afgelegen eilanden.

3. Een huwelijk op de Seychellen hoeft niet duurder te zijn dan een huwelijk in de Benelux.

4. De hotels in de Seychellen verzorgen maximaal 1 huwelijksfeest per dag, zodat het koppel zeker is van een dag exact volgens het scenario, met de volle toewijding van het personeel.

5. Indien nodig kunnen leden van de lokale organisatie optreden als getuigen van het huwelijk.

6. Helaas staan de Seychellen nog niet open voor het huwelijk van personen van hetzelfde geslacht.

7. Handig om weten is dat er geen visum vereist is voor reizen naar de Seychellen. Je hebt enkel een vliegticket heen en terug nodig, een bewijs van logies en voldoende middelen voor een maand verblijf.

strand-koppel-verlefd-blauwe-zee

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.