Regio VVV creëert speciale marketingcampagne voorafgaande aan kansrijke periode voor Zuid-Limburg

Langzaam maar zeker komen de wintermaanden in zicht. Het betreft een zeer kansrijke periode voor Zuid-Limburg, met grote evenementen als Kerststad Valkenburg, Magisch Maastricht, en Wèntjerdruim Sittard.

Kerstmis parade

Kerstmis parade

Grote winterevenementen

De aanwezigheid van grote winterevenementen in de Euregio als Aken, Luik en Hasselt versterken de aantrekkingskracht alleen maar. VVV Zuid-Limburg is zich er terdege van bewust goud in handen te hebben en dat het mogelijk is om de komende maanden zeer veel toeristen en recreanten naar de regio te trekken. Vandaar dat voor VVV Zuid-Limburg de voorbereidingen op deze periode vroeg start. Het resultaat daarvan moet de komende periode zijn vruchten gaan afwerpen.

 

 

De marketingcampagne Kerst in Zuid-Limburg bevat in ieder geval diverse promotie-items die de komende periode uitgerold gaan worden.

 

 

Marketingcampagne Kerst in Zuid-Limburg

De 1ste opzet van de campagne werd al in augustus gemaakt via het inrichten van de website. De website bevat ondertussen meer dan 60 kerst- en winteractiviteiten in de regio en dit aantal groeit nog elke dag door. Ondernemers en organisatoren van kerstactiviteiten mogen hier overigens (nog steeds) gratis hun activiteiten op promoten. Uiteraard mag een bijbehorende google-adwords-campagne, waardoor de vindbaarheid van de website vergroot wordt, niet ontbreken. Daarnaast werd op de 50plus beurs in Utrecht al volop ingezet op de winterperiode middels de verspreiding van kerstbrochures en het uitschrijven van een prijsvraag onder de bezoekers gericht op de Zuid-Limburgse kerstperiode. Bovendien zijn de touroperators uit België, Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk aangeschreven in combinatie met tickets voor kerstactiviteiten.

Kerstmarkt

Kerstmarkt

De komende periode zullen diverse digitale nieuwsbrieven (groepen, consumenten) verzonden worden. De aangesloten overnachtingaccommodaties in Zuid-Limburg ontvangen begin november een Kerst in Zuid-Limburg-scheurblok met daarop meer dan 40 kerstevenementen, waarmee zij hun gasten kunnen informeren. Vanuit de VVV Zuid-Limburg Facebookpagina (met ondertussen meer dan 34.000 volgers) worden diverse tips en nieuwsfeitjes verspreid en worden winacties gecommuniceerd. Tenslotte is het de komende maanden mogelijk om via de website van Tickli (Ticketshop Limburg) tickets te kopen voor meerdere activiteiten zoals de ondergrondse kerstmarkten in Kerststad Valkenburg.

Amuse tochten

Ook in 2016 kan men weer genieten van Amuse tochten in Valkenburg (Route d’Amuse) en Sittard (Sittardse Amuse Tocht). Tijdens een Amuse tocht maakt u een gezellige wandeling waarbij u op meerdere plekken onderweg kunt genieten van een Bourgondische Amuse. De verscheidene Amuse kaarten zijn verkrijgbaar bij de VVV Limburg Winkels (Gulpen, Heerlen, Sittard, Vaals en Valkenburg) en de webshop.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.