Een voordelig dagje Duinrell in de winter

Om de drukte te spreiden start Duinrell vanaf 7 november voor het eerst met een flexibel prijssysteem. (Dynamic Pricing). Een entreeticket zal op relatief rustigere dagen goedkoper zijn dan op drukkere dagen.

tikibad-duinrell

Tropisch zwemparadijs

De gasten kunnen op de website van Duinrell zelf zien nagaan op welke dagen zij het voordeligst naar het tropische zwemparadijs gaan. Vooral op doordeweekse dagen buiten de vakanties is de entreeprijs lager. Aan het eind van het winterseizoen vindt er een evaluatie plaats of en hoe dit systeem voor het Tikibad en eventueel het attractiepark verder kan worden uitgebouwd.

 

 

Van 6 november 2016 tot 31maart 2017 veranderen de openingstijden van het bad. Het Tikibad is dan op maandag gesloten.
Op dinsdag, donderdag en vrijdag is het bad open van 16.00 uur tot 22.00 uur. Op woensdag zijn de bezoekers welkom van 14.00 uur tot 20.00 uur, op zaterdag van10.00 uur tot 22.00 uur en op zondag van 10.00 uur tot 18.30 uur. Op zondag 4 december sluit het Tikibad om 14.30 uur.
In de kerstvakantie van 24 december 2016 tot en met 8 januari 2017 gelden andere openingstijden. De jaarlijkse winterstop voor groot onderhoud is in 2017 van 9 tot en met 27 januari. Het bad is dan gesloten.

 

 

November voordeel dagen Attractiepark

Voor het eerst is het Attractiepark in november elk weekend geopend. Onder het motto “de November Voordeeldagen” is het park in de weekenden 5 en 6, 12 en 13 november van 10.00 uur tot 17.00 uur open. Op deze dagen is het park inclusief 4 uur Tikibad voor slechts €17.50 toegankelijk.

Tijdens het Landgoed van Sinterklaas op 19 en 20, 26 en 27 november opent het park zijn deuren eveneens van 10.00 uur tot 16:30 uur.
Het “Huis van Sinterklaas” is dan ook open en in het theater wordt er zes keer per dag het vermaarde SiSa Sinterklaasconcert gegeven. Natuurlijk is er een groot aantal attracties geopend.

Gelet op het grote aantal Belgische vakantiegasten is het Attractiepark van 31 oktober tot 6 november open van 11.00 uur tot 16.00 uur.

duingalow-winter-buiten-1

Vakantiepark Duinrell

Het vakantiepark met veel Duingalows is in november en december een fijne bestemming. Dikwijls is het Tikibad de doorslaggevende reden voor een (korte) vakantie. In de weekenden van november kan men ook genieten van het attractiepark. (Vanuit Duinrell is een bezoekje aan de in de onmiddellijke omgeving liggende plaatsen Den Haag, Scheveningen en Leiden de moeite waard. Een fietstocht of wandeling door Nationaal park Hollandse Duinen wordt door de meeste gasten zeer gewaardeerd.
Voor de kerstvakantie ontwikkelde Duinrell speciale arrangementen met een entertainment programma. Restaurant La Place biedt vele mogelijkheden om van Kerstmis en/of Oud en Nieuw een groot feest te maken.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.