Fjällräven Classic nu ook in Colorado en Hong Kong

Fjällräven breidt haar populaire trekkingevenement Classic uit naar twee nieuwe continenten: USA en Azië. In september 2017 wordt Classic USA (Colorado) georganiseerd en een maand later Classic Hong Kong.

fjallravenclassic_zweden_tenten

Mensen stimuleren

Het outdoormerk wil zoveel mogelijk mensen stimuleren om het echte buitenleven te ervaren. De Classic is daarvoor een ideaal concept. Het is zodanig opgezet dat ook minder ervaren wandelaars een trekkingtocht kunnen volbrengen.

 

 

Een team van Fjällräven zorgt ervoor dat het evenement soepel en veilig verloopt met drankjes, eten, eerste hulp en vriendelijke gezichten die klaarstaan op de verschillende controleposten. De 2 nieuwe Classics zullen worden georganiseerd met dezelfde professionele trekkingkennis en geoliede logistieke set-up als de Classics in Zweden en Denemarken.

 

 

‘We vinden de Fjällräven Classic het beste trekkingevenement van de wereld,’ zegt Andreas Cederlund, Eventmanager Fjällräven in alle bescheidenheid. ‘Maar veel mensen kunnen zich de lange reis naar Scandinavië niet veroorloven. Met deze 2 nieuwe bestemmingen willen we meer mensen uit andere delen van de wereld de kans geven om een unieke, lange afstand trekkingtocht te ervaren.’

Colorado en Hong Kong

Fjällräven Classic USA zal in september 2017 worden gehouden. De wandeltocht begint op 3.000 m hoogte en zal gedeeltelijk de Colorado Trail volgen die door diepe dalen kronkelt en oploopt tot 3.500 m. De route neemt 3 dagen in beslag en laat de deelnemers enkele van de meest spectaculaire landschappen van Colorado beleven.

Fjällräven Classic Hong Kong vindt in oktober 2017 plaats. De driedaagse tocht van 44,5 km passeert het Maon Shan Country Park en de natuurparken Sai Kung West en Sai Kung Oost, direct naast een van ‘s werelds grootste metropolen.
‘De nieuwe locaties zijn gekozen vanwege hun prachtige landschappen en omdat ze een bloeiende wandelcultuur met veel geweldige paden hebben. We zijn enthousiast over de mogelijkheid om meer mensen de ervaring van Fjällräven Classic mee te geven en onze passie voor wandelen met nieuwe vrienden te blijven delen,’ aldus Andreas Cederlund.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.