Eerste Amsterdam Museum Academie certificaten zijn uitgereikt in DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station

Gisteren mochten de eerste cursisten van de Amsterdam Museum Academie het certificaat in ontvangst nemen. De certificaten werden officieel overhandigd door Caroline Receveur, General Manager DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station, en Björn Stenvers, directeur van de samenwerkende Amsterdamse musea.

uitreiking-amsterdam-certificaat

Om het certificaat te behalen laten de cursisten zich een dag geheel onderdompelen in de wereld van hospitality en de kwaliteit van dienstverlening. Ze krijgen o.a. een training over het veilig omgaan met het publiek, zonder de klantvriendelijkheid uit het oog te verliezen. Een kennis sessie over de stad Amsterdam mag hier uiteraard niet in ontbreken en daarnaast een kijkje in de hotelwereld, waar een klein gebaar groots kan uitpakken.

 

 

Tijdens de trainingsdagen krijgen meer dan 350 museum medewerkers van de Front Office/Publieksservice een programma aangeboden verzorgd door de partners DoubleTree by Hilton Asmterdam Centraal Station, Van Gogh Museum, Politie Eenheid Amsterdam, Museumvereniging, Tropenmuseum, Amsterdam Marketing en het Nederlands Gebarencentrum.

 

 

“We willen de serviceverlening nog meer optimaliseren”, zegt directeur Björn Stenvers. “Samen komen we zo tot een standaardkwaliteit voor kleine en grote musea in de stad. In 2017 organiseren we ook andere trainingen, zodat wij alle 2600 museum medewerkers in Amsterdam van dienst kunnen zijn.” In 2015 richtte Björn Stenvers de Amsterdam Museum Academie op voor trainingen van de Amsterdamse musea collega’s.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.