The North Face Mountain Festival 2016

500 mensen uit 21 landen bezochten afgelopen weekend het The North Face Mountain Festival voor 3 dagen intens avontuur in de wilde natuur.

nort-face-walking-1024

Inspiratie en kennis opdoen

Bezoekers uit onder meer de Verenigde Staten, Canada en Hongkong namen deel aan meer dan 70 activiteiten: van trailrunning, klimmen, hiken en paragliden tot klifspringen, canyoning, raften en alpineklimmen.

 

 

Naast de buitenactiviteiten konden festivalgangers genieten van alles wat het Base Camp te bieden had. Het doel daar: inspiratie en kennis overbrengen, en het vieren van de pracht van de bergen. Dat alles begon met verhalen van leden van het The North Face®-atletenteam. Zo vertelden Simone Moro en Tamara Lunger over hun 1e winterse beklimming van de Nanga Parbat. Foodies leerden hoe ze basisvoeding kunnen omzetten tot smakelijke en voedzame maaltijden tijdens een expeditie.

 

 

Creatievelingen kregen in een fotografieworkshop inzicht in hoe ze de buitenwereld het best kunnen vastleggen op beeld. Prestatiegerichte deelnemers ontdekten nieuwe manieren om hun lichaam optimaal voor te bereiden op de bergen. De dagelijkse evenementen werden steeds afgesloten met een feest in de prachtige omgeving. Daar genoten deelnemers van lokaal eten en drinken, livemuziek en dj’s.

Mountain Festival 2016 was een ongelofelijk succes

Jeremy De Maillard, vicepresident Marketing & Ecommerce bij The North Face EMEA: “Mountain Festival 2016 was een ongelofelijk succes. En dat allemaal dankzij onze geweldige bezoekers; van beginnend trailrunners die hun eerste 10 kilometer in de bergen liepen tot ervaren klimmers die hun grenzen verlegden met ons atletenteam. De liefde voor het buitenleven, en de drang om te ontdekken en unieke ervaringen te delen met gelijkgestemden maakten Mountain Festival tot een fantastisch evenement voor alle betrokkenen. Namens The North Face willen we iedereen dan ook ongelofelijk bedanken die het festival mogelijk hebben gemaakt. Kom maar op met Mountain Festival 2017!”

nort-face-fire-meeting-1024

Details over het The North Face® Mountain Festival van volgend jaar worden de komende maanden bekendgemaakt.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Koop je kaarten voor het USA Go Wild Event met korting

USA Go Wild is HET nieuwe ‘All American‘ evenement waar je alles te weten komt over de Verenigde Staten van Amerika. In het weekeind van 1 en 2 oktober gaan de deuren van de Broodfabriek in Rijswijk open voor het grootste evenement voor en door Amerika, USA Go Wild! Kom je ook? Koop nu je entreekaartje online en ga gratis naar de film National Parks Adventure Movie in het Omniversum in Den Haag.

Comments are closed.