Outdoor en fashion expositie Tirol blikvanger op Amsterdamse IJpromenade

Vier enorme kubussen zijn deze en volgende week de blikvanger op de Amsterdamse IJpromenade. De expositie is een initiatief van de Tirol Tourism Board en staat in het teken van fashion en outdoor.

kubus-rotterdam-1024

Wat prijkt er op de kubussen

Op de kubussen van 3 meter hoog prijken ontwerpen uit de nieuwe wintercollectie van de Tiroler modeontwerpster Rebekka Ruétz en winterbeelden van Tirol. Tot en met 22 september is dit onderdeel van de bijzondere samenwerking tussen Rebekka Ruétz en Tirol te bewonderen. Een absolute must-see voor wintersportfanaten en fashionliefhebbers.

 

 

Rebekka Ruétz heeft zich met haar nieuwe kledinglijn laten inspireren door de mooie berglandschappen van haar thuishaven Tirol. Haar nieuwe wintercollectie ‘So close, so far’ werd tijdens de Berlin Fashion Week goed ontvangen. Gedurende de expositie tonen modellen een aantal ontwerpen uit de nieuwe collectie bij de kubussen.

models-rotterdam-1024

Deze week zijn de vier imposante kubussen geplaatst op de IJpromenade in Amsterdam, pal voor het EYE-filmmuseum. De expositie is vanaf Centraal Station al te zien en makkelijk te bereiken met de gratis pont. Doordat de locatie een ruim uitzicht biedt, trekken de kubussen niet alleen de aandacht van de bezoekers aan de promenade, EYE of de A’DAM toren, maar ook van de voorbijgangers op het water.

 

 

Consumentenactie wintervakantie Ötztal

De expositie is vrij toegankelijk voor publiek. Voor deze gelegenheid geeft Tirol Tourism Board een zevendaagse wintervakantie weg naar het Ötztal. Bezoekers maken kans op deze prijs door een foto van de expositie of een foto van zichzelf in Tirol op Instagram te plaatsen met de hashtag #tirolinamsterdam met de vermelding waarom Tirol de beste vakantiebestemming is. Op 30 september wordt de winnaar gekozen.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.