Hotel Groot Welsden weer popu­lairste hotel van Nederland

Hotel Groot Welsden in Groot Welsden (gemeente Eijs­den-Margraten) is voor de tweede achtereenvolgende keer gekozen als populairste hotel van Nederland door bezoekers van de website www.eropuitineigenland.nl.

sutti-en-lucas-front

Hoe kon je stemmen?

Wie stemt moet wel in het betreffende hotel hebben gelogeerd. Des te groter is de prestatie omdat Hotel Groot Welsden maar 14 kamers telt. De website kent overigens ook beoordelingen voor ap­partementen, bed- and breakfasts, bijzondere overnach­tlocaties, vakantiehuizen, groepsaccommodaties, cam­pings, dagjes uit en restaurants.

 

 

Hotel Groot Welsden opende op 9 mei 1991 op initia­tief van acht stichters. De mooie landelijke ligging sprak aan. De toen 23 kamers waren ‑ op een na ‑ niet voor­zien van douche en toilet. “In relatie tot de steeds hogere eisen van die tijd kon dit eigenlijk niet meer, dus verbouwden we tussen de bedrijven door. We deden zo veel mogelijk zelf om kosten te besparen.” Het hotel zat ondertussen regelmatig vol. “Tijdens de EuroTop in Maastricht was de NOS hier, tijdens het WK handboogschieten in ‘t Rooth deelnemers uit ver­schil­lende landen en de internationale jury. De TEFAF, de Amstel Gold Race en André Rieu brengen ons ook nu nog elk jaar veel gasten.”

 

 

Hoe ziet het hotel er nu uit?

Anno vandaag zijn nog drie van de acht vrienden in het hotel actief werkzaam. Het aantal kamers is gere­du­ceerd tot 14, met douche en toilet, deels met bub­bel­bad. Het hotel met zijn drie sterren heeft in­mid­dels naam en internationale bekendheid. Veel gasten dragen Hotel Groot Welsden een warm hart toe en erva­ren het verblijf vanwege de bijzondere gastvrijheid en service iedere keer als een beetje thuiskomen. De grote tuin met zitjes en ligstoelen rond de fontein – ‘s avonds sprookjesachtig verlicht ‑ is voor me­nig­een een oase van rust en biedt ruim gelegenheid om te ontspannen.
Erg mooi zijn de waarderingen op de book­ingsites: 8.9 op Booking.com, een gouden Award bij Zoover, aanbevo­len door TripAdvisor, een topplek op Trivago, een Hotel Quality Hotel onderscheiding op HRS, een mooie vermelding in de Guide Michelin en nu voor de tweede keer de eerste plaats bij Eropuit in Eigen Land in de categorie hotel.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.