Tipje van de sluier van winterseizoen 2016-2017 in Paznaun-Ischgl

Winter 2016-2017 in Paznaun-Ischgl ziet er veelbelovend uit. Het skigebied heeft een make-over gekregen. Zo is er een nieuwe lift, navigeer je makkelijker over de piste met nieuwe routeborden, kunnen er nieuwe routes geskied worden en ga je vliegend over het skigebied met de nieuwste attractie SkyFly. Kortom: Ischgl maakt zich op voor een geslaagde winter.

De nieuwe Sky Fly in Paznaun-Ischgl

De nieuwe Sky Fly in Paznaun-Ischgl

SkyFly: vliegend over het skigebied

Ischgl zoekt de adrenaline op met de nieuwe attractie SkyFly. Een 2 kilometer lange zipline waarmee je met een snelheid van 84 kilometer per uur, op een hoogte van 50 meter, een hoogteverschil van 307 meter overbrugt. De zipline loopt van het tussenstation van de Silvrettabahn A1 tot het dakterras van het dalstation van de 3-S Pardatschgratbahn A3.

 

 

Van Idalp naar Filmjoch

De oude vierpersoons-stoeltjeslift van de Idalp naar de Filmjoch is vervangen door een moderne achtpersoons-stoeltjeslift. Het bergstation van de lift is overdekt waardoor de wintersporters comfortabel kunnen uitstappen, ongeacht de weercondities.

Moderne bewegwijzering

De routeborden op de pistes zijn door het gehele gebied vervangen. Tevens zullen er 100 extra borden worden geplaatst, waardoor wintersporters zich nog beter door het gebied navigeren.

 

 

Optimalisatie besneeuwing

Veertig nieuwe sneeuwkanonnen, met de nieuwste technologie zorgen voor een optimale besneeuwing van de pistes.

Smuggler’s Run

Tussen Ischgl (Oostenrijk) en Samnaun (Zwitserland) loopt de bekende smokkelroute. Vanaf komend winterseizoen kunnen wintersporters drie nieuwe skiroutes van de Smuggler’s Run verkennen:

Smuggler’s Run Gold: 35,7 km van piste, 6.463 meter hoogteverschil
Smuggler’s Run Silver: 24.7 km van piste, 4.745 meter hoogteverschil
Smuggler’s Run Brons: 19.8 km van piste, 4.261 meter hoogteverschil

De Smuggler’s Run goud en zilver zijn alleen voor gevorderde skiërs. De bronzen run is een blauwe piste.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.