Dit is de camping met de beste Wi-Fi in Italië

Het netwerk KoobCamp, internationaal leider actief in de toerismebranche en met meer dan 30 webportals gewijd aan campings en vakantieparken, heeft 10 Italiaanse campings en vakantieparken met de beste WI-FI diensten 2016 geslecteerd. De titel werd toegekend aan PuntAla Camping Resort gelegen in Castiglione della Pescaia (GR), in Toscane.
wifi-camping-2016

PuntAla Camping Resort van Punta Ala, een badplaats in de gemeente Castiglione della Pescaia (GR) in Toscane, is de winnaar voor beste camping en vakantiepark met beste Wi-Fi diensten van het jaar 2016. De prijs van dit Excellentie Certificaat werd toegekend door het KoobCamp netwerk.

Jury

De deskundigen van KoobCamp (www.koobcamp.com), het toeristsch netwerk waaronder Campeggi.com (www.campeggi.com/nl) en 30 webportals gespecialiseerd in campings en vakantieparken, heeft deze camping gekozen doordat ze een gratis Wi-Fi-verbinding van goede kwaliteit bieden, verspreid over de hele camping met 60 acces points (Aruba Networks), allemaal met elkaar verbonden met een fiber optische router 60MB synchrone (UP / down) connectiviteit.

 

 

PuntAla Camping Resort heeft de beste referentie voor campings met hoge kwaliteit Wi-Fi diensten. Deze campings zijn in staat om de moderne wensen en eisen van de toeristen te voldoen, die ook op vakantie internet willen blijven gebruiken met hun tablet, smartphone of laptop, voor hun plezier of voor het werk. Deze dienst wordt vooral gewaardeerd door toeristen uit andere landen, die in contact willen blijven met hun familie of hun verblijf willen plannen door gebruik te maken van de informatie op het web.

 

 

Top 10

De top tien voor de toekenning van het Excellentie Cerificaat Wi-FI 2016 Koobcamp, met als winnaar PuntAla Camping Resort, ziet de campings en vakantieparken in Toscane (in het bijzonder de omgeving van Livorno) als protagonist voor vakanties met internet verbindingen.

  • PuntAla Camping Resort – Castiglione della Pescaia (GR) in Toscane – WINNAAR
  • Camping Village le Pianacce – Castagneto Carducci (LI) in Toscane
  • Camping Tripesce – Rosignano Marittimo (LI) in Toscane
  • Camping Village Orrì – Tortolì (OG) in Sardinië
  • Camping Village Pappasole – Piombino (LI) in Toscane
  • International Camping Village Etruria – Castagneto Carducci (LI) in Toscane
  • Camping Village Lake Placid – Silvi (TE) in de Abruzzen
  • Don Antonio Camping Village – Giulianova (TE) in de Abruzzen
  • Villaggio Campeggio Europa – Roseto degli Abruzzi (TE) in de Abruzzen
  • Camping Village MareBlu – Cecina (LI) in Toscane

* N.B.: De genomineerden staan niet in volgorde van belangrijkheid, met uitzondering van de winnaar.

De campings en vakantieparken, in de top 10 voor het Excellentie Certificaat Wi-Fi van het jaar 2016, erkend door het KoobCamp netwerk, zullen een sticker ontvangen zodat ze meer zichtbaar zijn voor toeristen. De sticker is voor de winnaar PuntAla Camping Resort en verkrijgbaar in een speciale uitvoering. De bekendmaking, door KoobCamp, van de winnaars voor de 10 beste camping en vakantieparken met Wi-Fi van het jaar 2016 komt er na de categorieën Aquapark, Family, Glamping, Pet Friendly, Restaurant en Wellness en anticipeert de onthulling voor de awards voor Sport en Toegankelijkheid.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.