5 tips om altijd stressvrij je koffer in te pakken

Heb jij last van inpakstress? En wil je graag stressvrij op vakantie? Lees dan de ultieme vakantie checklist die wij voor je hebben samengesteld. Het maakt niet uit naar welke geweldige locatie je vertrekt, inpakken voor een vakantie kan extreem stressvol zijn zonder een vakantielijstje.

17 manieren om stressvrij in te pakken

17 manieren om stressvrij in te pakken

De 5 koffer inpak tips

De tips zijn op volgorde van inpakken. Zo begin je met het maken van reservekopieën van je belangrijke documenten als paspoort, creditcards, rijbewijs etc en eindig je met het opbergen van stekkers/snoertjes in zonnebrilkokers. De tips variëren van hoe je je waardevolle spullen het beste kan inpakken tot het kiezen van de juiste koffer of reistas.

Advies van de bekendste reisspecialisten in Nederland en België

De selectie van reisspecialisten is heel breed, om een zo groot mogelijke doelgroep aan te spreken, want niet iedereen houdt van een zelfde soort vakantie. Ze verschillen van backpackers tot bloggers die gek zijn op Italië, zo is er voor ieder wat wils. De reisspecialisten geven tips over de 3 noodzakelijke reisartikelen die zij aanraden mee te nemen op een city trip . Denk aan tips zoals het meebrengen van een yogamat om fit te blijven op vakantie of het installeren van google maps op je telefoon zodat je ook.

 

 

Ga als een pro op reis

Om het inpakken voor je makkelijker te maken hebben wij een lijst samengesteld met de volgende 5 inpaktips. Door het volgen van deze simpele stappen heb je in slechts 3 uur je koffer ingepakt als een pro en ben je compleet voorbereid op je volgende reisavontuur. Als extra hebben we bekende Nederlandse en Belgische bloggers gevraagd om tips te geven over handige items die je kan meenemen op een citytrip. Ben je er klaar voor? Let´s go!

Tip #1 – Wees altijd goed voorbereid door reservekopieën te maken van belangrijke documenten en deze te bewaren op een veilige plek

Het is belangrijk om er zeker van te zijn dat je alle noodzakelijke documenten bij je hebt, voordat je op vakantie gaat. Zo vermijd je potentiele problemen. Het lijkt misschien een overkill om reservekopieën te hebben uitgeprint of om ze op een app te hebben, maar uiteindelijk zal het je leven alleen maar makkelijker maken. First things first, bereid al je documenten voor.

 

 

Tip #2 – Hoe je je waardevolle spullen veilig houdt en hoe je altijd voorbereid bent tegen verveling of op gezondheidsproblemen

Voor lange reizen is het handig om altijd voorbereid te zijn op dingen die je onderweg kunnen entertainen. Plaats deze met andere waardevolle spullen in je handbagage, zodat je er makkelijk bij kan tijdens de reis. Vergeet niet om ook medicatie of gezondheidsitems in te pakken, je weet nooit wanneer je ze nodig kan hebben.

Tip #3 – Hoe het kiezen van de juiste koffer/tas ervoor kan zorgen dat je comfortabel reist

Het is essentieel om de juiste koffer/tas te kiezen voor de reis die je gaat maken. Je hebt een koffer/tas nodig waar al je spullen in passen, die makkelijk te manoeuvreren is en comfortabel is om te dragen. Bedenk waar je naartoe gaat en wat je wil gaan doen. Hieronder zijn een aantal handige punten, die je kan overwegen voordat je de beste koffer/tas uitkiest.

 

 

Tip #4 – De beste manier om je toilettas in te pakken, inclusief de EHBO-kit.

Door goed na te denken over wat je in je toilettas stopt, heb je veel meer ruimte in je tas over terwijl je er zeker van bent dat je alle levensbenodigdheden bij je hebt. Maak je geen zorgen als je niet alles mee kan nemen; je kan altijd de wat minder belangrijke spullen kopen als je aan komt. Onthoud altijd dat je eerst de EHBO-kit inpakt, je weet nooit wanneer je een pleister of brandwondenzalf nodig hebt.

Een EHBO set

Tip #5 – Bescherm waardevolle spullen tegen lekken en houd voor altijd de flesjes die vloeistof bevatten droog

Een veelvoorkomende angst onder reizigers is het openen van je koffer en erachter komen, dat je vloeistoffen overal hebben gelekt. Maar door gebruik te maken van een alledaags item als huishoudfolie hoef je je geen zorgen meer te maken over lekkende vloeistoffen die je kleding, waardevolle spullen of iets anders in je tas kunnen beschadigen.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.