Ontdek de nieuwe Zomershow ‘Cirque Lumière’ in Duinrell

Wegens het grote succes in 2015 wordt Cirque Lumière, met enkele spectaculaire wijzigingen, geprolongeerd. Deze familieshow, die dagelijks in het Zomertheater wordt opgevoerd om 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur, werd door zowel publiek als pers als een van de beste zomershows op Duinrell van de afgelopen decennia beoordeeld.

Cirque Lumiere in Duinrell

Cirque Lumiere in Duinrell

De sterke acts van het duo Tobit en Jasmijn ontbreken natuurlijk niet. Verder is Renske Endel, een geweldige acrobate, aan het team toegevoegd. Renske schreef als voormalig turnkampioene geschiedenis door in 2001 de eerste Nederlandse medaille sinds 1903 te behalen. Zij werd Vice Wereld – en Europees Kampioene op het onderdeel brug met ongelijke leggers. Inmiddels is Renske uitgegroeid tot een acrobate van wereldniveau en heeft zij zich gespecialiseerd in contorsie. Dat wil zeggen dat ze heel erg lenig is en dat laat ze in de show in diverse opzienbarende acts zien.

 

 

Allround circusartiest Jovel laat jong en oud eveneens verbaasd staan: jongleren, goochelen, steltlopen, clownerie, hij heeft alles in huis voor een bijzonder optreden.
Ook dit jaar kunnen de gasten weer rekenen op de enthousiaste medewerking van de dansers en danseressen van The Dance Company. De lasershow van Theater Effects Nederland zorgt weer voor opzienbarende momenten waarin de nieuwste Duinrell attractie Wild Wings een prominente plaats neemt.

 

 

De cast van de show bestaat uit Tobit & Jasmijn, Renske Endel en Jovel en de dansers Delane Fahmel, Jackie Blinker, Clayton Rosa, Jomayro Rechards en Refaja Bastiaans.

De productie en regio van Cirque Lumière is in handen van Sylvia v.d. Akker van Rocket Agency & Events.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.