25 jaar eindeloos buitenplezier op Duinrell

Tijdens de koude, maar gezellige pinksterdagen ontving Duinrell een vriendengroep van 25 personen ( opa’s, oma’s kinderen en kleinkinderen) die voor de vijfentwintigste keer op de Camping van Duinrell verbleven. Zij stonden met hun caravans, camper en tent op acht campingplaatsen. De groep, met als organisator de familie Leendertse uit Ouderkerk a/d Amstel, genoot op Duinrell van eindeloos buitenplezier.

25 jaar buitenplezier op Duinrell

25 jaar buitenplezier op Duinrell

De doorslaggevende factor voor deze jaarlijkse traditie is nog steeds de vrijheid om in de natuur te genieten van het Landgoed in combinatie met het attractiepark en het Tikibad. Vissen in de wateren met de Duinrell-vispas behoort nu zelfs tot de mogelijkheden.
De vier kinderen maakten gebruik van de ‘Bucketlist Buitenplezier’, die sinds kort bestaat, met ideetjes voor een aantal buitenactiviteiten.

 

 

Natuurlijk probeerde de groep in het attractiepark ook de nieuwe vliegattractie ‘Wild Wings’ uit.

Aan het einde van de dag leefden de kinderen zich uit in de nieuwe speelhal van de Duinrell Pub en vermaakten de volwassenen zich in de Duinrell Lounge.
Het weekend werd afgesloten met een lunch op het vernieuwde terras van Duinrell Plaza.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.