Mall of America host het grote bloggers event TBEX North America 2016

Van 29 tot 31 mei 2016 zal in de grootste shoppingmall van America een bloggersevent worden gehouden. Tijdens de TBEX North America 2016 in Minneapolis komen honderden bloggers bijeen in de Mall of America om kennis over te dragen aan Verkeersbureaus en vice versa.
tbex-noord-amerika-2016

Promotie voor bestemmingen

Voor Mall of America, Bloomington convention & visitorsbureau, Explore Minnesota, Meet Minneapolis en Visit Saint Paul is het een unieke kans om de steden en regio te presenteren aan een grote groep internationale bloggers. De bloggers worden 3 dagen ondergedompeld in netwerksessies maar trekken er ook op uit in de omgeving om live verslag te doen aan hun social media volgers over de schitterende bestemmingen in de staat Minnesota.

Naast deze partijen zijn ook veel andere partijen aanwezig op TBEX zoals Visit Britain, Ontario, TripAdvisor, Icelandair en het populaire blogplatform WordPress.com. De Mall of America is hoofdsponsor en zal voor een geweldige shoppingervaring zorgen.

 

 

Het programma wordt gevuld door sprekers met een indrukwekkend CV zoals:

  • Bret Love, journalist met 21 jaar ervaring
  • Mary Gabber, zij adviseert Fortune 500 bedrijven met psychologisch advies
  • Sara Meaney, managing director van BVK, een groot advertentiebedrijf
  • Katie Hammel, de content marketing manager van Viator

 

 

Comments are closed.