Sensationele opening vliegattractie Wild Wings Duinrell

Onder grote belangstelling werd 21 april de nieuwe vliegattractie Wild Wings op sensationele wijze op Duinrell geopend. Voorafgaand aan de ingebruikname van deze attractie vond er een air show plaats, die nog niet eerder in de Randstad is vertoond.

De eerste officiële ride van de Wild Wings

De eerste officiële ride van de Wild Wings

Frank Versteegh, Nederlands bekendste aerobatics vliegenier (kunstvlieger), presenteerde deze show in zijn functie van ambassadeur van Wild Wings.

 

ZIE OOK: Binnenkort vliegen door Duinrell in Wild Wings

 

Vier Wingsuit Skydivers sprongen op ongeveer drie kilometer hoogte vanuit een helikopter en maakten met een vaart van 200 kilometer duikelingen over elkaar (aerobatic moves), waarna zij op de grond voor de nieuwe attractie landden.
Dit was het startsein voor Roderick en Philip van Zuylen om de eerste officiële ride van Wild Wings met Frank Versteegh en een aantal jonge gasten van Duinrell aan boord in beweging te zetten.

 

 

Wild Wings is een buitengewone vliegattractie met een arm die twaalf kantelende vliegtuigstoeltjes tot 22 meter door de lucht laat zweven. Door zelf de vleugels te bedienen kunnen de ‘piloten’ bepalen of zij een roll over de kop willen maken en hoe vaak. De roll is een daadwerkelijke manoeuvre uit de aerobatics sport (ook wel kunstvliegen).

Gezien de reacties bij de vorige week gehouden try-outs blijkt Wild Wings een grote aanwinst voor Duinrell te zijn.

 

 

Comments are closed.