Gratis treintickets naar Schiphol voor klanten Qatar Airways

Qatar Airways maakt de toegang tot zijn wereldwijde netwerk nu nog eenvoudiger door een gratis treinticket van en naar Amsterdam Schiphol Airport aan te bieden aan klanten die buiten de Nederlandse hoofdstad wonen. Om van dit aanbod gebruik te maken, moeten passagiers hun tickets vóór 18 april 2016 hebben geboekt en reizen vóór 31 maart 2017. Daarnaast moeten zij bij het afronden van hun reservering de promocode QRTRAIN gebruiken. Zij krijgen een voucher opgestuurd, waarmee zij vanaf elk station in Nederland naar Schiphol kunnen reizen.

Een gratis treinticket van en naar Schiphol

Een gratis treinticket van en naar Schiphol

Deze aanbieding maakt het niet alleen makkelijker om van en naar het vliegveld te komen, het bespaart reizigers ook geld. Al helemaal voor diegenen, die relatief ver van Schiphol af wonen, wordt het nu eenvoudiger om gebruik te maken van het netwerk van Qatar Airways. Dit netwerk bevat meer dan 150 bestemmingen wereldwijd – met name in het Midden-Oosten, Azië en Afrika – met bestemmingen als Kaapstad, Denpasar, Bangkok en Sydney, en binnenkort Adelaide.

 

ZIE OOK: Meer dan 10 miljoen fans voor Qatar Airways

 

De in juni 2015 geïntroduceerde Amsterdam – Doha-route is een groot succes en heeft geleid tot een flinke toename in vluchten vanaf de Nederlandse hoofdstad. Destijds werd zes keer per week gevlogen op de route met een B787 Dreamliner. De route werd geïntroduceerd om te voldoen aan de enorm toegenomen vraag van klanten om te vliegen met Qatar Airways. Inmiddels vliegt de luchtvaartmaatschappij dagelijks tussen Doha en Amsterdam met een Boeing 777-300ER.

 

 

Passagiers die met Qatar Airways vliegen, kunnen uitkijken naar een comfortabele overstap op de Hamad International Airport-hub (HIA) van de luchtvaartmaatschappij. Het vliegveld faciliteert onder andere de meest luxe Businessclass-lounges, meer dan veertigduizend vierkante meter aan winkeloppervlakte en restaurants met meer dan zeventig retailers en dertig eet- en drinkgelegenheden.

Qatar Airways werd benoemd tot World’s Best Airline tijdens de 2015 Skytrax Awards in juni vorig jaar, wat het tot de derde keer maakte dat de luchvaartmaatschappij deze begeerde award won. Ook won de luchtvaartmaatschappij de awards voor Best Business Class Airline Seat en Best Airline in the Middle East.

 

 

Comments are closed.