Tweehonderd pretparkfanaten enthousiast over nieuwe vliegtuigattractie Duinrell

Vanmorgen probeerden tweehonderd pretparkfanaten de nieuwe attractie Wild Wings van Duinrell. Zij waren enthousiast en vonden deze vliegattractie, die na de officiële opening op 21 april wordt opengesteld, een aanwinst voor het park.

wild-wings-duinrell

Wild Wings is een bijzondere vliegattractie met een arm die twaalf kantelende vliegtuigstoeltjes tot 22 meter door de lucht laat zweven. Door zelf de vleugels te bedienen kunnen de ‘piloten’ bepalen of zij een roll over de kop willen maken en hoe vaak. De roll is een daadwerkelijke manoeuvre uit de aerobatics sport (kunstvliegen).

 

ZIE OOK: Duinrell: pilotenstoelen in nieuwe attractie Wild Wings

 

Het is dan ook niet voor niets dat de bekendste Nederlandse aerobatics piloot (kunstvliegen) Frank Versteegh ambassadeur is van deze attractie.

 

 

 

 

Comments are closed.