Vlieg vanaf vandaag met JetAirways naar India en Toronto

De luchtvaartmaatschappij JetAirways verzorgt dagelijks 3 non-stop vluchten van Amsterdam Airport Schiphol naar Mumbai, Delhi en Toronto.
jetairways-schiphol

Eerste vlucht JetAirways

De eerste vliegtuigen van Jet Airways zijn op paaszondag in de ochtend geland op Amsterdam Airport Schiphol. De belangrijkste internationale luchtvaartmaatschappij uit India, verzorgt vanaf vandaag dagelijks drie non-stop vluchten van Amsterdam naar Mumbai, Delhi en Toronto. Voor het vertrek van het eerste vliegtuig van Jet Airways, vlucht 9W233 naar Delhi, werd een traditioneel Hindoestaanse ceremonie verricht.

 

ZIE OOK: Shekawati, onbekend landelijk India.

 

Amsterdam Airport Schiphol is de nieuwe Europese hub van Jet Airways. Samen met codeshare-partners KLM en Delta Air Lines, verbindt de luchtvaartmaatschappij, India met 30 bestemmingen in Europa en 11 bestemmingen in de Verenigde Staten en Canada. Passagiers die via Mumbai en Delhi vliegen, krijgen ook toegang tot 48 bestemmingen in het netwerk van Jet Airways in India, het Indiase subcontinent en Azië.

 

 

Verbinden van drie continenten

“Eindelijk hebben we onze intrede gedaan in Nederland. Vandaag markeert de start van onze nieuwe service waarbij we in samenwerking met onze codeshare-partners KLM en Delta Air Lines drie continenten met elkaar verbinden. We zijn erg blij dat we vanaf nu dagelijkse vluchten kunnen uitvoeren van Amsterdam naar Mumbai, Delhi en Toronto en op deze manier de handel en samenwerking tussen India en Nederland kunnen bevorderen”, vertelt Naresh Goyal, Chairman Jet Airways
vliegtuig-jetairways-schiphol

 

 

Comments are closed.