Handig je ESTA aanvragen en betalen via iDeal

eVisa is een service- en klantgericht team die graag voor je klaar staat wanneer je hulp nodig hebt bij het aanvragen van een ESTA reistoestemming. Het viel hun op dat mensen behoefte hebben aan een Nederlandstalige klantenservice die goed te bereiken is. Zijn ze telefonisch buiten openingstijden niet te bereiken? Dan staan zij je per e-mail te woord. Doorgaans heb je binnen een paar uur al antwoord op je vraag.
evisa-aanvraag-esta

Betalen met iDeal of Bancontact/Mister Cash

eVisa geeft op hun website aan dat men ook direct een aanvraag kan indienen bij het Amerikaanse CBP. Echter, hier kunnen klanten alleen met creditcard betalen en niet met iDeal. Bij eVisa kun je direct met iDeal of Bancontact/Mister Cash betalen. Dan hoef je hier niet speciaal een creditcard voor aan te schaffen.

 

ZIE OOK: Rondtoeren in Amerika met iconische aluminium Airstream trailer

 

eVisa vindt het heel belangrijk dat een klantenservice goed bereikbaar is, daar mensen vaak snel nog even een aanvraag willen indienen voordat ze naar Amerika reizen. Dan willen mensen vaak ook snel antwoord op hun vragen. Hier spelen zij dan ook op in. Ze adviseren de aanvrager een aantal weken voorafgaand aan hun reis een ESTA in te dienen. Dit advies geven ze omdat er altijd een kans bestaat dat de ESTA afgewezen wordt, en de klant een visum aan zal moeten vragen, dan hebben ze hier nog de tijd voor. Vraag een ESTA in ieder geval 72 uur van te voren aan. Het Amerikaanse CBP kan er namelijk 72 uur over doen om tot een beslissing te komen. Naast de adviserende rol van eVisa, controleren zij ook elke aanvraag op mogelijke fouten. Ze proberen er alles aan te doen om er voor te zorgen dat de aanvraag op de juiste manier foutloos wordt ingediend.

 

 

Waarom bij ons een aanvraag indienen?

  • Ze controleren je aanvraag op fouten. Vinden zij een fout, dan nemen ze zo snel mogelijk contact met je op en zullen in overleg met jou de fout herstellen
  • De Nederlandstalige klantenservice is goed bereikbaar, zowel telefonisch als per e-mail
  • Bij eVisa kun je betalen met iDeal of Bancontact/Mister Cash
  • Tegen een kleine meerprijs sturen ze jouw ESTA reistoestemming per post naar je toe
  • Wanneer jouw ESTA wordt afgewezen, krijg je het aankoopbedrag retour
  • Ingebouwde controles op jouw aanvraag, waardoor fouten maken wordt geminimaliseerd
  • Op Kiyoh, onafhankelijke klantenbeoordelingen scoort eVisa een 8,9

Kosten van een ESTA bij eVisa Application Services

Een aanvraag kost bij eVisa €25,-. Zij rekenen €12,- voor de bemiddelings- en administratiekosten. Daarnaast betaal je bij eVisa, ongeacht de wisselkoers, standaard $14,- (USD) per aanvraag. Deze wordt bepaalt door de overheid van de Verenigde Staten. Zo berekenen ze een totaalprijs van €25,-.

Wat de klanten van eVisa Application Services vinden

eVisa werkt met een klantenbeoordelingssysteem Kiyoh. Inmiddels scoren zij een 8,9! Hier zijn ze natuurlijk heel erg trots op en dit willen ze uiteraard zo houden, al dan niet verbeteren. eVisa vindt dat het altijd beter kan en zijn dan ook enorm gemotiveerd. 100% van de klanten die eVisa hebben beoordeeld bevelen het bedrijf aan bij anderen.

Comments are closed.