Les Castels introduceert tenthuisjes voor fietsers én fiets

Les Castels Campings biedt fietsvakantiegangers dit jaar een nieuwe budget-accommodatie: La Tente Bivouac, geschikt voor reiziger én fiets.

tenthuisje-frankrijk

De tent is gebouwd op palen en bevat een luchtbed voor 2 personen en een stroomaansluiting. Eronder is een picknicktafel en ruimte om de fietsen te stallen. De Tente Bivouac is komend seizoen te vinden bij Castels Camping Le Garangoire in de Vendée. Gelegen midden in een natuurgebied met een scala aan fiets- en wandelroutes. Prijs € 26/nacht.
Meer info: Les Castels La Garangeoire

 

 

Alle aandacht voor fietsers en wandelaars bij Les Castels Campings

Ook andere Castels Campings spelen in op de groeiende trend van wandel- en fietsvakanties. Zij zijn bevoorrecht met de unieke ligging op prachtig natuurterreinen, veelal in de achtertuinen van historische monumenten, verspreid door heel Frankrijk. Hier enkele opvallende diensten voor fietsers en wandelaars:

Bakfietsen en e-bikes in Bretagne

Te huur voor gasten van Domaine des Ormes in Dol-de-Bretagne, evenals tandemfietsen en mountainbikes. Tevens uitgifte van diverse fietsroutes waaronder een rondje Mont Saint-Michel.
Camping Castels Domaine des Ormes

 

ZIE OOK: Ontdek de nieuwste fietsrondjes op de Fiets en Wandelbeurs

 

Gratis fietsen voor vogelspotters in de Baie de Somme – Picardië

Domaine de Drancourt, in het waterrijke gebied van de Baie de Somme, langs de noordkust van Frankrijk is een ideale spot om zeehonden te bekijken of zeldzame vogels te spotten. Gasten van een chalet hebben 2 fietsen ter beschikking om via het nabijgelegen fietspad op observatietour te gaan.
Les Castels Domaine de Drancourt

Mountainbiken en wandelen in achterland Provence

Domaine de la Bergerie ligt aan de poorten van het Esterel Massif, een prachtig ruig natuurgebied met talloze wandelroutes. In juli en augustus zijn er gratis wandeltochten van een halve dag met gids door het Massif. Op een half uur van de camping ligt het Roquebrune Massief, geliefd bij mountainbikers. In deze contreien vindt ook elk najaar de bekende mountainbike wedstrijd Roc d’Azur plaats (5-9 oktober). Mountainbike te huur bij de camping.
Domaine de la Bergerie

Trekkersformule Compostella-gangers in de Gers, inclusief onderdak voor ezel of paard

Camping Le Camp de Florence in de Gers bevindt zich aan de pelgrimsroute Santiago de Compostella en biedt een speciale overnachtingsformule voor 1 of 2 nachten in een chalet of mobilhome inclusief ontbijt en diner (m.u.v. juli en augustus). Voor bedevaartgangers met tent geldt een speciaal trekkerstarief van € 5 en ook de eventuele meegebrachte ezel of paard is welkom voor € 2,60.
Les Castels Le Camp de Florence

Over Castels

Les Castels is de pionier van luxueus kamperen. 50 Jaar geleden begonnen met kampeerfaciliteiten op het terrein van kastelen en landhuizen, vandaag de dag de grootste keten van vier en vijfsterrencampings op authentieke domeinen in Frankrijk. Comfort, kwaliteit en hygiëne zijn de sleutelwoorden. De Castels keten bestaat uit 38 campings – met naast staplaatsen ook huisjes, mobilhomes en glampingaccommodaties – door heel Frankrijk, waarvan 80% met vijfsterrenstatus. Meer informatie op www.camping-castels.nl

 

 

Koop je kaarten voor de Fiets & Wandelbeurs met korting

De Fiets & Wandelbeurs is 20 en 21 februari 2016 in de Jaarbeurs in Utrecht. Ontdek het laatste nieuws op Fietsrondje.nl. Koop nu je entreekaartje met €4 korting en sla de wachtrijen voor de kassa over!

fiets-wandelbeurs-2016-banner
Koop kaartjes voor Fiets & Wandelbeurs 2016 met korting

Comments are closed.