Geen stress want liefde kent geen grenzen

Aanstaande zondag vieren we de dag van de liefde. Om Cupido een handje te helpen en met het perfecte cadeau op de proppen te komen, heeft Booking.com speciaal voor jou een aantal romantische accommodaties opgezocht om je geliefde dit jaar eens echt te verrassen. Kortom, geen stress over wat je moet kopen. Neem je geliefde mee naar een van deze romantische last-minute accommodaties!
valentijn-booking

Lionsdune Beach Apartment in Zandvoort

Om deze Valentijnsdag met je grote liefde op het strand te vieren, hoef je niet persé naar een ver oord. Het superknusse Lionsdune Beach Apartment in Nederland, direct gelegen aan het strand, biedt je een oogverblindend uitzicht over zee met (vallende) sterrenview. Het appartement geeft je het ultieme beach gevoel.
hotel-zandvoort-booking

 

ZIE OOK: Concur en Booking.com slaan handen ineen

 

Kasteel Bloemendal in Vaals (nabij Maastricht)

Ontdek een andere kant van Nederland in Vaals, een pittoresk en historisch juweeltje dat is genesteld in een magisch Limburgs heuvellandschap. Geniet van een culinair verblijf in dit prachtige historische kasteel Bloemendal met steden als Aken, Düsseldorf, Luik, Maastricht en Heerlen in de directe omgeving. Maak voor de ultieme romantische beleving een fietstocht door de Limburgse heuvels of een romantische wandeling nabij het kasteel.
kasteel-vaals-booking

 

 

B&B The Secret Garden in Brugge

Als er één Belgische stad romantisch is, dan is het met stip Brugge. Authentieke straten met schattige huisjes, kanalen, mooie parken. Het lijkt net alsof je in een Middeleeuws sprookje bent beland! Slaap in het schattige Bed and Breakfast The Secret Garden met stijlvolle slaapkamers. Zoals de naam het zegt, een geheimpje van Brugge.
secret-garden-booking

Corte Realdi Suites in Venetië

Venetië is misschien wel de meest romantische plek voor geliefden. Laat je in een gondel door de kanalen varen en ontdek samen de rijke geschiedenis van Venetië. Voor de ultieme romantische ervaring verblijf je in de authentieke Venitiaanse Corte Rialdi Suites met de Rialto Brug direct voor de deur.
corte-suites-verona

La Maison Favart in Parijs

Last but not least: Parijs, de stad van de liefde. Parijs mag als ultieme klassieker niet in deze lijst ontbreken. Natuurlijk moet je er de Eifeltoren bezoeken, maar vergeet in deze modestad niet naar hartelust te shoppen. La Maison Favart is daarom een echte aanrader, want dit charmante hotel met 18e-eeuwse inrichting, ligt direct aan de trendy winkelwijk Grands Boulevards. Volgens onafhankelijke beoordelingen van gasten de leukste buurt van Parijs!
maison-parijs

Comments are closed.