Ontdek de bossen op deze robuuste e-bike

De nieuwe JS1 van BESV is een krachtige e-bike. Een stille motor met flinke power zorgt voor onbeperkt rijplezier, niet alleen door de stad, maar ook tijdens langere tochten in de vrije natuur.
ebike

De geavanceerde motoraandrijving geeft een soepele ondersteuning en laat je vederlicht fietsen. De stoere fiets heeft een vlotte, wat lagere instap, en dat is prettig voor iedereen. Alle rij-informatie vind je op het duidelijke bedieningsdisplay dat samen met de koplamp mooi is geïntegreerd in het stuur.

 

 

De uitneembare accu, die in het frame is gepositioneerd, kun je makkelijk mee naar binnen nemen (bv. thuis, kantoor, restaurant) om op te laden. Afhankelijk van weerstand, gewicht en schakelgedrag zorgt de accu voor een actieradius van maximaal 80 kilometer. De Sleeping Mode bespaart slim energie.

 

ZIE OOK: Ontdek natuurkampeerterrein Voscheheugte in Mantinge (Drenthe)

 

Sensoren voor trapondersteuning

De mate van trapondersteuning stel je in op het stuur. Er kan gekozen worden uit drie standen en een Smart Mode, die op basis van pedaalkracht en rijcondities het benodigde ondersteuningsniveau berekent voor een optimale rit. Een trapkracht- en rotatiesensor bepalen de trapondersteuning van de motor. Deze sensoren meten niet alleen hoe snel je de trappers ronddraait maar ook hoeveel kracht je uitoefent op je pedalen. De krachtige elektromotor bevindt zich in het achterwiel. Verder is de JS1 afgemonteerd met negen versnellingen van Shimano, vering in de voorvork, schrijfremmen voor en achter en een remlicht.

 

 

Koop je kaarten voor de Fiets & Wandelbeurs met korting

De Fiets & Wandelbeurs is 20 en 21 februari 2016 in de Jaarbeurs in Utrecht. Ontdek het laatste nieuws op Fietsrondje.nl. Koop nu je entreekaartje met €4 korting en sla de wachtrijen voor de kassa over!
Koop kaartjes voor Fiets & Wandelbeurs 2016 met korting

Comments are closed.