VVV Domburg wordt VVV-Inspiratiepunt

Maandag 4 januari is VVV Domburg begonnen met een heuse metamorfose. De winkel wordt omgebouwd van informatiepunt naar inspiratiepunt. Er is een nieuwe formule ontwikkeld waarbij de gasten een Zeeuwse beleving wordt aangeboden. De verbouwing zal 6 weken in beslag nemen, op vrijdag 19 februari wordt het nieuwe VVV-Inspiratiepunt heropend.

Logo VVV

Logo VVV

Van informatie naar inspiratie

De consument van vandaag de dag heeft hoge eisen aan hoe en waar hij op vakantie gaat, hij heeft al heel veel gezien en gedaan, en wil op andere manieren geïnformeerd worden. De gast wil geen producten meer afnemen, maar belevenissen. Deze ontwikkeling heeft gevolgen voor de wijze waarop de VVV invulling geeft aan haar rol. De VVV maakt de omslag van producten naar belevenissen en daarmee van informatie naar inspiratie. Het gaat om de verhalen achter de producten. Dit heeft ook gevolgen voor de wijze waarop een VVV is ingericht. Waar veel VVV’s nog traditionele winkels zijn, is de ambitie bij VVV Zeeland om dit de komende jaren om te gaan vormen tot inspiratiepunten: het startpunt van de beleving in de regio. De VVV Domburg wordt als eerste VVV in Zeeland grondig verbouwd.

 

ZIE OOK: Zoek de leukste uitjes via het Portaal van Zeeland

 

Pilotstore Domburg

In de pilotstore Domburg zijn de belangrijkste hoofdthema’s Land in Zee, Baden in Zee, Kunstig genieten en Zien & Doen. Onderwerpen als de badstatus, dr. Mezger en Mondriaan en Toorop krijgen een prominente rol. Maar ook de omgeving van Domburg wordt belicht. De verhalen zullen worden verteld door verhalen op de wanden en door gebruik te maken van interactieve media.

 

 

Multimedia

In het inspiratiepunt worden verschillende schermen geïnstalleerd. Er komt zelfs een informatiescherm achter het raam die vanaf buiten bedienbaar is, zodat bezoekers buiten openingstijden het informatiescherm kunnen gebruiken.

 

 

Tijdelijke winkel

De ingang van het tijdelijke inspiratiepunt gedurende de verbouwing zal zich aan de Singel-zijde van het pand bevinden. De garage en een deel van de kantoorruimte is tijdelijk omgebouwd tot VVV.

Comments are closed.