Reisorganisatie KRAS voegt nieuwe bestemmingen toe voor 2016

Goed nieuws voor reizigers die graag van de gebaande paden afwijken! Vanaf 2016 zijn bij KRAS nog meer reizen te boeken, waaronder Aziatische pareltjes en bestemmingen aan de andere kant van de oceaan.

Rondreis.nl tipt nieuwe rondreizen van KRAS

Rondreis.nl tipt nieuwe rondreizen van KRAS

KRAS reizen biedt liefhebbers van verre rondreizen vanaf volgend jaar – bovenop het huidige aanbod – de volgende opties:

Bruisend Brazilië

Na het WK in 2014 konden reizen naar Brazilië natuurlijk niet lang uitblijven. De Braziliaanse rondreis van KRAS duurt twee weken en is te boeken vanaf 1.4490 euro. Daar krijg je een hoop voor terug. Naast Sao Paolo bezoek je onder meer Rio de Janeiro, de bekende Iguacu-watervallen (op de grens met Argentinië) en tropisch Paraty.

Colombia por favor

Vergeet de criminaliteit: Colombia is al lang niet meer wat het vroeger geweest is. Menig backpacker heeft Colombia hoog op de bucketlist staan, en daarom is de nieuwe rondreis van KRAS een slimme zet. In achttien dagen zie je elke dag iets anders. Van hoofdstad Bogota tot een jeepexcursie naar Cocora, en van het Tayrona National Park tot de havenstad Cartagena.

Ander Afrika: Ethiopië

Zuid-Afrika en Tanzania hebben er een concurrent bij! Ethiopië is hard bezig dé reisbestemming van Afrika te worden. Naast safari’s kun je er ook nijlcruises maken, oude kerken, kastelen en andere ruïnes bekijken, etnische stammen ontmoeten en bergwandelen (met spectaculair uitzicht). De rondreis van KRAS duurt maar liefst drie weken.

Latino-klassiekers Peru en Bolivia

Altijd al naar het magische Macchu Picchu of de Salar de Uyuni gewild? Grijp je kans met de negentiendaagse rondreis van KRAS door Peru én Bolivia. Met vier binnenlandse vluchten zie je overigens nog veel meer. Wat dacht je van stadsbezoeken, boottochten en treinritten? Een reis om geen spijt van te krijgen!

Cumbemayo in Peru

Cumbemayo in Peru

Iran: omdat het kan

De eerste reizigers hebben zich al in Iran gewaagd. Het land wint aan populariteit en niet voor niets. Ontdek de schatten van het oude Perzië tijdens een rondreis van twee weken. Prachtige oude gebouwen worden afgewisseld door rijkelijk versierde moskeeën. Aan cultuur geen gebrek! Tip: vergeet je hoofddoek niet.

Authentiek Oman

Denk jij bij Oman aan meteen aan broertje Dubai? Niet doen, het is er totaal anders! In tien dagen rijd je het hele land door, deels met een 4×4. Uiteraard zie je er prachtige woestijn en oude forten, maar authentiek Oman heeft ook een andere kant: zwemmen in diepblauwe waterpoelen en zelfs snorkelen met schildpadden is mogelijk.

Schitterend Senegal

Senegal? Ja, ook Senegal is aan het aanbod toegevoegd. KRAS doet gek en biedt je de mogelijkheid de onontdekte plekken te zien. Senegal is het buurland van Gambia, en ook hier vind je dus de prachtigste stranden, gemixt met Afrikaanse cultuur. Maar Senegal is veel groter dan Gambia en heeft dan ook meer te bieden. Dat vraagt om een rondreis!

 

 

Ontdek Vietnam en Cambodja

Droom jij van rijstvelden, mooie stranden en Aziatische mensen met rieten hoeden? Laat dan je droom uitkomen en boek deze nieuwe rondreis van drie weken door Vietnam en Cambodja. Maar hoe prachtig deze landen ook zijn; zowel Vietnam als Cambodja kent een heftige geschiedenis. Verwacht indrukwekkende musea dus! De reis wordt afgesloten met het prachtige tempelcomplex Angkor Wat.

En ben je nu van plan een reis bij KRAS te boeken? Lees dan ook zeker de ervaringen met KRAS op Rondreis.nl. De beoordelingen komen van KRAS reizigers zelf.

Comments are closed.