Reiswerk Studentencongres 2016 naar Macedonië

Van 23 tot en met 28 mei 2016 organiseert Reiswerk de eerste lustrumeditie van het Reiswerk Studentencongres (RSC). Het succesvolle congres voor aanstormend talent van de toeristische hbo-opleidingen vindt dit keer plaats in Macedonië. TUI is verantwoordelijk voor de uitvoering van de reis. Arjan Kers, CEO van TUI, is deze editie de VIP van de Reiswerk Collegetour, één van de favoriete onderdelen van RSC.

Macedonië

Macedonië

Het programma bestaat uit een congresgedeelte, een ReiswerkGame en de ReiswerkTalent-verkiezing. Rian Verkooijen, arbeidsspecialist van Reiswerk: ‘Studenten worden uitgedaagd de talenten te laten zien die nodig zijn in de reisbranche, nu en in de toekomst. De deelnemende toeristische hogescholen selecteren op basis van studieresultaten de studenten die mee mogen doen aan het Studentencongres.

 

ZIE OOK: Top 5 Noord Griekenland

 

Tijdens de ReiswerkGame, waarin de studenten levensechte situaties uit de reispraktijk naspelen, kan het talent van morgen laten zien wat zij in huis heeft en zich presenteren aan de reisbranche. De sponsoren van het congres kunnen als eerste het aanstormend reisbranchetalent ontmoeten en hebben de kans om dat talent aan hun reisbedrijf te binden. De student die tijdens het hele congres de competenties laat zien die nodig zijn voor het werken in de reisbranche en die een ambassadeur voor Reiswerk en de branche kan zijn, wordt verkozen tot ReiswerkTalent en wint een ticket naar het ANVR-congres 2016.’

Het Reiswerk Studentencongres 2016 wordt mede mogelijk gemaakt door: Reiswerk, de toeristische hbo-opleidingen, TUI, Amsterdam Airport Schiphol, Pyton, ANVR en SGR.

 

 

Your Choice Event op Vakantiebeurs

De kickoff van dit congres vindt plaats op 13 januari op de Vakantiebeurs tijdens het Your Choice Event. Hbo-studenten die in het komende jaar gaan afstuderen worden uitgenodigd om alvast een voorproefje te ervaren van het Reiswerk Studentencongres.

Comments are closed.