Zuiderzeemuseum organiseert Open avond trouwen

Op donderdag 24 september tussen 17.30 en 21.30 uur opent het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen zijn deuren voor bruidsparen in spé. Tijdens de Open avond trouwen ontdekken zij dat het museum alles te bieden heeft voor een complete huwelijksdag en andere feestelijke gelegenheden. Na ontvangst in restaurant Het Peperhuis start de verrassingstocht door het buitenmuseum. Er zijn veel verschillende partijen aanwezig, die hun dienst of product op toepasselijke locaties in het museum aanbieden. Van muziek tot die ene perfecte jurk, alles voor de mooiste dag is aanwezig. Zo komt, ‘ja ik wil’ een stukje dichterbij. De entree is gratis, maar reserveren is wenselijk.

Trouwen in het Zuiderzeemuseum

Trouwen in het Zuiderzeemuseum

De bruidsparen worden verwelkomd in restaurant Het Peperhuis en ontvangen hier een goodiebag. DJ Oscar brengt ze gelijk in de sfeer met een optreden in het restaurant. Vervolgens start de verrassingstocht door het buitenmuseum met onder andere een bezoek aan de prachtige kapel en de verschillende horecagelegenheden.

 

ZIE OOK: Zuiderzee tulp gedoopt door Chris Zegers

 

In de bakkerswinkel is een stukje bruidstaart te proeven en in het Amsterdamse Huis diverse hapjes en gerechten met bijpassende wijnen en champagne. Op verschillende locaties wordt inspiratie aangeboden door diverse experts in: bruidsjurken, trouwkostuums, ballondecoraties, fotografie, muziek, entertainment en meer.

 

 

Voor de Open avond trouwen geldt gratis entree, maar reserveren is wenselijk. Na de ontvangst in Het Peperhuis vervolgen we het programma in het buitenmuseum via de stadsingang. Parkeren kan bij de Compagnieshaven. Aanmelden kan via sales@zuiderzeemuseum.nl of telefonisch via 0228-351135. Bij aanmelding ligt er een leuke verrassing klaar.

Comments are closed.