Onthaasten en genieten in Het Smalste Stukje Nederland

Steeds meer mensen zijn op zoek naar bezinning, onthaasting en rust. Het Smalste Stukje Nederland biedt volop mogelijkheden en ruimte voor onthaastende genieters. Tijdens het Beleefweekend op 19 en 20 september staat genieten en beleven in het Smalste Stukje Nederland centraal.

Het smalste stukje van Nederland

Het smalste stukje van Nederland

In het weekend van 19 en 20 september organiseren ondernemers uit de gemeente Echt-Susteren tal van activiteiten met als thema ‘beleven’ en ‘genieten’. De activiteiten variëren van wandelingen, wellness- en bezinningsactiviteiten.

 

ZIE OOK: Beleef de Livar-wandelingen rondom kloosterboerderij Lilbosch

 

Speciaal voor deze gelegenheid brengt de gemeente Echt-Susteren een brochure uit. Hierin staan alle evenementen op een rij en kan de lezer in één oogopslag zien welke activiteiten plaatsvinden en vervolgens zijn keuze maken. De brochure wordt in de week van 7 september bij ’t Waekblaad verspreid. Tevens kunt u de brochure ophalen bij het VVV-servicepunt in Echt.

 

 

Comments are closed.