Zomershow Cirque Lumiere Duinrell

Drie keer per dag kan het publiek genieten van wervelende dansers, bijzondere variétéartiesten en spetterende licht– en lasereffecten bij Cirque Lumiére; de nieuwe zomershow op Attractiepark Duinrell De lasereffecten zijn in handen van Bart Noordermeer.
duinrell-cast-cirque-lumiere

Acrobatische hoogstandjes

Er zijn acrobatische hoogstandjes te zien van onder anderen Jasmijn die met haar partner Tobit een bijzondere act op een uni-cycle brengt. Solo weet zij ook voor bewonderenswaardige momenten te zorgen. Daarnaast speelt Jasmijn een komische act met partner Andrea. Tobit excelleert in een act waarin hij aan twee leren banden hoog boven de hoofden van het publiek zwaait. Laser vormt onder andere een onderdeel van het schouwspel. Deze show geeft tevens een knipoog naar ’80 jaar Familieplezier op Duinrell’.

 

ZIE OOK: de reistip van blogger Cor over Duinrell

 

 

Cirque Lumiere in Duinrell

Cirque Lumiere in Duinrell

Comments are closed.